Μέλος του “Ρουβίκωνα” δολοφονήθηκε από την σύντροφό του

Μέλος του “Ρουβίκωνα” δολοφονήθηκε από την σύντροφό του
Παρέμβαση του Ρουβίκωνα (ΦΩΤΟ Αρχείου) Eurokinissi

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου αντιεξουσιαστή. Τον σκότωσε η σύντροφός του, η οποία ισχυρίστηκε ότι τα μαχαιρώματα που δέχτηκε το θύμα ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος την στιγμή της συμπλοκής τους.

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπόθεση ανθρωποκτονίας του 39χρονου Λ.Κ., γνωστού αντιεξουσιαστή, μέλους του «Ρουβίκωνα» και οργανωμένου οπαδού της ΑΕΚ, η οποία διαπράχθηκε την Πρωτομαγιά εντός διαμερίσματος στην Καισαριανή.

Ο 39χρονος είχε μεταφερθεί απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ως δήθεν περιστατικό απώλειας αισθήσεων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στη συνέχεια όμως τόσο οι γιατροί όσο και ο ιατροδικαστής που διενήργησε την νεκροτομή, διαπίστωσαν αιτία θανάτου ήταν κακώσεις που προήλθαν από νύσσον και τέμνον όργανο στο σώμα του θύματος.

Κατηγορούμενη για την πράξη αυτή, την οποία φέρεται ότι διέπραξε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με το θύμα, είναι η 39χρονη Ελληνίδα σύντροφός του, η οποία και συνελήφθη. 

Στο διαμέρισμα της 39χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 μαχαίρια, σπρέι πιπεριού, σπρέι άγνωστης χημικής ουσίας καθώς και ποσότητα κάνναβης, ενώ η ίδια έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά.

Η συλληφθείσα αρνείται πως είχε σκοπό να δολοφονήσει τον σύντροφό της και ισχυρίζεται πως το περιστατικό είναι αποτέλεσμα ατυχήματος από την μεταξύ τους συμπλοκή. Η 39χρονη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα