Μενίδι: Κρίσιμη η κατάσταση της γυναίκας που μαχαίρωσε ανήλικος για να της αρπάξει μία αλυσίδα λαιμού

Μενίδι: Κρίσιμη η κατάσταση της γυναίκας που μαχαίρωσε ανήλικος για να της αρπάξει μία αλυσίδα λαιμού
Περιπολικό της αστυνομίας iStock

Ο ανήλικος δράστης πιθανόν Ρομά, εισέβαλε στο κατάστημα ρούχων της άτυχης γυναίκας από την Κίνα και την μαχαίρωσε στο στήθος στην προσπάθειά του να της αποσπάσει μία αλυσίδα λαιμού. Εξετάζεται η πιθανότητα να τον ανέμενε και συνεργός έξω.

Μάχη για την ζωή της δίνει μία γυναίκα από την Κίνα, ιδιοκτήτρια καταστήματος ενδυμάτων και κινέζικων ειδών, που έπεσε θύμα αιματηρής ληστείας νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης (26/05), μέσα στην επιχείρησή της, επί της οδού Φιλαδελφείας 17, στο Μενίδι.

Σύμφωνα με τα λιγοστά που κατάφερε να πει στους αστυνομικούς η γυναίκα ενώ ήταν αιμόφυρτη αφού έφερε βαθύ τραύμα στο στήθος από μαχαίρι, ο δράστης είναι ανήλικος, πιθανόν Ρομά, ο οποίος εισέβαλε στο κατάστημα της και της άρπαξε μία αλυσίδα από τον λαιμό της.

Φαίνεται, στην προσπάθειά της να αντιδράσει η άτυχη γυναίκα, δέχτηκε το πλήγμα από τον δράστη, ο οποίος αφού σώριασε στο έδαφος αιμόφυρτο το θύμα, τράπηκε σε φυγή με την αλυσίδα της.

Από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής εξετάζεται η πιθανότητα να τον ανέμενε τυχόν συνεργός του έξω από το κατάστημα και να διέφυγαν μαζί, ενώ σαρώνεται η περιοχή για τον εντοπισμό τους.

Αυτόπτες μάρτυρες δεν υπάρχουν πέρα από το ίδιο το θύμα, ενώ γίνεται έρευνα και για τον εντοπισμό τυχόν βιντεοληπτικών υλικών από την γύρω περιοχή για την ταυτοποίηση του δράστη και τυχόν συνεργών του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version