Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Έμμεση ομολογία του 34χρονου δράστη – Βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα στο σπίτι

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: Έμμεση ομολογία του 34χρονου δράστη – Βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα στο σπίτι
Δολοφονία στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης INTIME NEWS

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 34χρονου δράστη, που φέρεται να είναι εκείνος που σκότωσε την 71χρονη μητέρα του, στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης. Τα ενοχοποιητικά στοιχεία στο σπίτι του.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες της Αστυνομίας να εντοπιστεί ο 34χρονος που δολοφόνησε την 71χρονη μητέρα του στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, καθώς οι Αρχές εκφράζουν φόβους μην έχει κάνει κακό και στον εαυτό του μετά το έγκλημα που διέπραξε.

Άλλωστε οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, γνωρίζουν ότι τόσο εκείνος όσο και το θύμα του, αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα.

Σημειώνεται ότι όταν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν τα στοιχεία του μισθωτή του αυτοκινήτου που είχε νοικιαστεί πριν περίπου δύο μήνες μέσα στο οποίο βρέθηκε το πρωί νεκρή η 71χρονη γυναίκα με εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι από καραμπίνα, έφτασαν στην διεύθυνση του σπιτιού του στην ίδια περιοχή.

Το έγκλημα έγινε κατά πάσα πιθανότητα τη νύχτα. Κατά την διάρκεια της κατ’ οίκον έρευνας που ακολούθησε, οι αστυνομικοί βεβαιώθηκαν απόλυτα πλέον για την ενοχή του γιου του θύματος.

Εντόπισαν την καραμπίνα που σημαίνει ότι μετά το έγκλημα ο 34χρονος επέστρεψε έστω και για λίγο στο σπίτι του και ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο αναφέρει ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα και τα ψυχολογικά προβλήματα της μητέρας του, προσφέροντας έτσι μία έμμεση ομολογία στις Αρχές.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα