Μόρια: Συνελήφθη ένας από τους δολοφόνους του 19χρονου

Μόρια: Συνελήφθη ένας από τους δολοφόνους του 19χρονου
Αστυνομικοί στη Μυτιλήνη Eurokinissi

Συνελήφθη ένας 20χρονος Αφγανός που ταυτοποιήθηκε για τη συμμετοχή του σε περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού 19χρονου Αφρικανού στη Μόρια της Λέσβου

Συνελήφθη σήμερα στη Μυτιλήνη, μετά από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, 20χρονος Αφγανός, που ταυτοποιήθηκε για τη συμμετοχή του σε περιστατικό θανάσιμου τραυματισμού 19χρονου από την Ακτή Ελεφαντοστού στη Μόρια της Λέσβου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας, βραδινές ώρες της Κυριακής προς Δευτέρα στην παραπάνω περιοχή, ο 20χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι έναν 31χρονο Κονγκολέζο, ενώ όπως προέκυψε, είχε νωρίτερα αφαιρέσει κινητό τηλέφωνο από την κατοχή του τελευταίου με τη συνδρομή άγνωστου συνεργού του.

Ακολούθως, με αφορμή το παραπάνω περιστατικό, έλαβε χώρα επεισόδιο μεταξύ Αφγανών και Αφρικανών στον ελαιώνα δίπλα από την δομή μεταναστών της Μόριας, κατά τη διάρκεια του οποίου, ο συλληφθείς, δρώντας από κοινού με τρεις άλλους Αφγανούς, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τον 19χρονο σοβαρά με αιχμηρά αντικείμενα, ενώ κατά τον χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε και 53χρονος συμπατριώτης του νεαρού θύματος.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου ο 19χρονος υπέκυψε στα τραύματά του. Η ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, της πρόκλησης σωματικών βλαβών, της κλοπής καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα