Μοσχάτο: Ο 50χρονος είχε δεχτεί απανωτές επιθέσεις και ξυλοδαρμούς από εξαπατημένους πελάτες του

Μοσχάτο: Ο 50χρονος είχε δεχτεί απανωτές επιθέσεις και ξυλοδαρμούς από εξαπατημένους πελάτες του
Eurokinissi

Ο 50χρονος που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο δέχτηκε το περασμένο Σάββατο ξυλοδαρμό από εξαπατημένους πελάτες του. Η νεκροψία-νεκροτομή αναφέρει ότι η σορός φέρει χτυπήματα που χρονολογούνται έως και 15 ημέρες πριν τον θάνατό του

Σε κόλαση είχαν μετατραπεί τουλάχιστον οι τελευταίες δύο εβδομάδες ζωής του 50χρονου συμβούλου επιχειρήσεων και ασφαλιστή από το Μοσχάτο, ο οποίος δεχόταν συνεχώς επιθέσεις και ξυλοδαρμούς από πελάτες του που είχαν χάσει τα χρήματά τους, από αμφιλεγόμενες επενδύσεις που τους είχε πείσει να κάνουν. Για όλα αυτά τα περιστατικά όμως δεν είχαν γίνει μηνύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής έδειξαν ασφυκτικό θάνατο δια βρόγχου με μία ζώνη που είχε κρεμάσει το θύμα σε μονόζυγο. Αυτή ήταν η αιτία θανάτου, ωστόσο η νεκροψία-νεκροτομή ανέδειξε και τις τελευταίες δύο εβδομάδες του θύματος, όπου δεχόταν απανωτούς ξυλοδαρμούς.

Είχε πρόσφατα κατάγματα στα πλευρά, τουλάχιστον τέσσερις εκχυμώσεις στο πρόσωπο και τη μύτη από γροθιές και πλήθος από μελανιές στο αριστερό χέρι που προφανώς είχε βάλει μπροστά του για άμυνα.

Τραύματα που τοποθετούνται εκείνη την ημέρα και κάποια άλλα τραύματα πιθανόν από το περασμένο Σάββατο όπου είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από άλλους εξαπατημένους πελάτες του και κατέληξαν όλοι μαζί προσαγωγή στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας χωρίς να υποβάλλουν μηνύσεις ο ένας στον άλλον και τραύματα που προέρχονται ακόμη και 15 ημέρες πίσω, από άλλους ξυλοδαρμούς.

Πλέον το τι συνέβη με τα χρήματα όλων αυτών και αν γι’ αυτό ευθυνόταν το ίδιο το θύμα, θα προκύψει από την περαιτέρω έρευνα της υπόθεσης κατά την κύρια ανάκριση. Σημειώνεται πάντως ότι κανείς έως τώρα από το συγγενικό του περιβάλλον δεν έχει παρουσιαστεί στην Ασφάλεια Πειραιά για να ζητήσει να μάθει τι έχει συμβεί και άφαντη παραμένει η εν διαστάσει σύζυγος του θύματος από την Αλβανία με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Η 47χρονη που επίσης είχε χάσει μεγάλο χρηματικό ποσό όπως και συγγενείς της, έψαχνε με οργή να βρει το σπίτι του και όταν το βρήκε έμεινε μέσα περίπου τρεις ώρες και τσακωνόταν με το θύμα τον χτύπησε και του πέταξε αντικείμενα, μέχρι που άρπαξε ένα κορδόνι και αποπειράθηκε να τον στραγγαλίσει.

Βιντεοσκόπησε η κατηγορούμενη τον στραγγαλισμό με το κορδόνι

Αυτή την σκηνή μάλιστα τη βιντεοσκόπησε με το κινητό της τηλέφωνο τοποθετώντας το σε ένα σταθερό σημείο, όπου καταγράφεται να κάθεται το θύμα σε μία καρέκλα, να πηγαίνει εκείνη με ένα κορδόνι και να προσπαθεί να τον στραγγαλίσει, χωρίς εκείνος να αντιδρά και να αμύνεται και ύστερα λήγει η βιντεοσκόπηση και εκείνος πηγαίνει στο δωμάτιό του όπου είχε στήσει από πριν έναν αυτοσχέδιο βρόγχο με την ζώνη του σε ένα μονόζυγο.

Όταν εκείνη δεν τα κατάφερε, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, το θύμα ανέβηκε σε καρέκλα που βρίσκονταν κάτω από τον αυτοσχέδιο βρόγχο, τα οποία είχε τοποθετήσει σε προγενέστερο χρόνο προ αφίξεως της κατηγορουμένης στην οικία του, έχοντας πάρει ίσως την απόφαση να αυτοκτονήσει, με την 47χρονη να τον παροτρύνει να το πράξει. Όταν έβαλε το κεφάλι του στο βρόγχο, η 47χρονη τράβηξε την καρέκλα, με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα