Μοσχάτο: Παιδόφιλος καθηγητής γυμνασίου παρενοχλούσε 11χρονες μαθήτριες

Μοσχάτο: Παιδόφιλος καθηγητής γυμνασίου παρενοχλούσε 11χρονες μαθήτριες
Παιδική κακοποίηση SHUTTERSTOCK

Από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας είχαν γίνει παράπονα από μαθήτριες που τους μιλούσε πρόστυχα και τις κοίταζε επίμονα σε επίμαχα σημεία.

Συνελήφθη 45χρονος τεχνολόγος καθηγητής γυμνασίου του Μοσχάτου, που παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριές του.

Από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας είχαν γίνει παράπονα από 11χρονες και 12χρονες μαθήτριες της πρώτης τάξης του Γυμνασίου που τους μιλούσε πρόστυχα και τις κοίταζε επίμονα σε επίμαχα σημεία και είχαν καταγγείλει τα γεγονότα αυτά στον Γυμνασιάρχη μαθήτριες και το 15μελές.

Ο Γυμνασιάρχης κάλεσε τον 45χρονο καθηγητή και του έκανε επίπληξη, ωστόσο αυτός δεν συμμορφώθηκε και πέρασε στο επόμενο επίπεδο.

Την περασμένη Παρασκευή και ενώ είχε τελειώσει το μάθημα και μία 11χρονη μάζευε την τσάντα της για να φύγει από την αίθουσα, ο καθηγητής έκλεισε την πόρτα, την πλησίασε από πίσω και την έπιασε στους ώμους και την πλάτη, χαϊδεύοντάς την και της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα και να κάτσει στο θρανίο…

Το κορίτσι έβαλε τις φωνές και έφυγε τρέχοντας, ενώ μόλις έφτασε στο σπίτι της κατήγγειλε το περιστατικό στους γονείς που εν συνεχεία το κατήγγειλαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου, την υπόθεση την ανέλαβε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής στο οποίο κατέθεσαν και οι άλλες μαθήτριες και συνελήφθη στα πλαίσιο του αυτοφώρου για κατάχρηση ανηλίκου και για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, σήμερα ήταν να εκδικαστεί στο αυτόφωρο και τελικά πήρε αναβολή για την αυριανή ημέρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version