Νέα Ιωνία: Κατάφερε να διαφύγει από τον αστυνομικό κλοιό ο διαρρήκτης

Νέα Ιωνία: Κατάφερε να διαφύγει από τον αστυνομικό κλοιό ο διαρρήκτης
Περιπολικό αστυνομίας ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Οι άντρες των ΕΚΑΜ εισήλθαν στο διαμέρισμα του συναδέλφου τους όμως δεν βρέθηκε πουθενά ο διαρρήκτης-Ερευνήθηκαν και γειτονικά διαμερίσματα με επίσης αρνητικό αποτέλεσμα.

Να διαφύγει κατάφερε ο διαρρήκτης στην οδό Καποδιστρίου, στη Νέα Ιωνία, παρά τον σφικτό αστυνομικό κλοιό και την αστυνομική επιχείρηση που στήθηκε στην περιοχή, αλλά και στο διαμέρισμα αστυνομικού, όπου νωρίτερα κλήθηκε η Αστυνομία για διάρρηξη στην οικία του και πιθανό εγκλωβισμό του δράστη σε αυτή.

Υπό τον φόβο ότι ο διαρρήκτης θα μπορούσε να είχε αποκτήσει πρόσβαση και στο όπλο του αστυνομικού, στο σημείο κλήθηκαν άντρες της ΕΚΑΜ που εισέβαλαν στον χώρο με προτεταμένα τα όπλα τους, όμως δεν βρέθηκε κανείς, ενώ η οικία ήταν εμφανώς ερευνημένη και ο χώρος άνω-κάτω, κάτι που αποδεικνύει ότι όντως είχε εισβάλει διαρρήκτης στο διαμέρισμα.

Καθώς εκφράζονταν φόβοι ότι θα μπορούσε να έχει βρει προσωρινό καταφύγιο σε άλλο γειτονικό χώρο, πραγματοποιήθηκε έρευνα και σε γειτονικά διαμερίσματα αλλά και στην γύρω περιοχή, με εξίσου αρνητικά αποτελέσματα.

Αφού έληξε η αστυνομική επιχείρηση και ο διαρρήκτης έβγαλε «φτερά», στο σημείο κλήθηκε η σήμανση για την λήψη τυχόν αποτυπωμάτων και γενετικών υλικών από τον χώρο του διαμερίσματος, σε μία προσπάθεια των Αρχών να φτάσουν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα