Νέα Σμύρνη: Υπεύθυνος για ακόμη τρεις περιπτώσεις ο 22χρονος

Νέα Σμύρνη: Υπεύθυνος για ακόμη τρεις περιπτώσεις ο 22χρονος
Ο άνδρας που ακολούθησε την 25χρονη Δανάη μέχρι το σπίτι της

Τον 22χρονο αναγνώρισαν ακόμη τρεις κοπέλες που είχαν πέσει θύματά του για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τον Αύγουστο, οι δύο και τον Σεπτέμβριο, η τρίτη του 2020.

Εξιχνιάσθηκαν ακόμη τρεις παρόμοιες περιπτώσεις επιθέσεων σε κοπέλες με τέλεση προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, πέρα από το τελευταίο περιστατικό στην Νέα Σμύρνη, που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως.

Αυτές οι περιπτώσεις σημειώθηκαν σε βάρος δύο επίσης νεαρών γυναικών τον Αύγουστο και η τρίτη τον Σεπτέμβριο του 2020. Και οι τρεις κοπέλες όπως το τελευταίο του θύμα, κλήθηκαν στην Ασφάλεια και τον αναγνώρισαν.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την νέα αυτή εξέλιξη αναφέρει:

«Σε συνέχεια του από 6-5-2021 Δελτίου Τύπου, που αφορά στη σύλληψη στη Νέα Σμύρνη 22χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, ταυτοποιήθηκε ο ανωτέρω ως ο δράστης τριών παρόμοιων περιπτώσεων που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως».

Υπενθυμίζεται πως στο τελευταίο περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης, η κοπέλα την οποία ο δράστης ακολούθησε έως την είσοδο της πολυκατοικίας της, κατήγγειλε το γεγονός στις Αρχές, ενώ οι κινήσεις του καταγράφηκαν και από κλειστό κύκλωμα.

Η 25χρονη Δανάη είχε κοινοποιήσει και βίντεο από την κάμερα που βρίσκεται στο εσωτερικό της πολυκατοικίας που διαμένει, αναφέροντας πως ο άγνωστος άνδρας την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της και μάλιστα έχοντας σε κοινή θέα το μόριό του.

Δείτε το βίντεο:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παρακάτω εικόνες ενδέχεται να είναι ενοχλητικές.

Νωρίτερα, η νεαρή κοπέλα είχε περιγράψει στο NEWS 24/7 τις στιγμές που βίωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης:

Γύρισα να χαιρετήσω τη φίλη μου όταν χωριστήκαμε και είδα κάποιον να με ακολουθάει. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Με ακολουθούσε για 400 μέτρα. Τα κλειδιά τα έχω πάντα στο χέρι μου πριν φτάσω σπίτι. Αυτό έκανα και τώρα και αυτό με έσωσε. Εγώ στον δρόμο είχα καταλάβει ότι κάποιος με ακολουθεί, αλλά επειδή έχει σκοτάδι εκεί που μένω δεν είχα δει ότι έχει έξω το μόριό του. Αυτό το είδα στην κάμερα μετά”, δήλωσε η Δανάη στο NEWS 24/7 συνεχίζοντας:

“Δεν μου είπε κάτι όλο αυτό το διάστημα. Απλά τον έβλεπα να με ακολουθεί. Σε κάποια στιγμή τον έχασα και λέω ότι λογικά θα έφυγε. Βέβαια, δεν ήμουν χαλαρή, προχωρούσα γρήγορα προς την πολυκατοικία. Όταν έβαλα τα κλειδιά στην πόρτα της πολυκατοικίας δεν ήμουν σίγουρη αν είναι πίσω μου, αλλά το ένιωθα. Μπήκα μέσα, ανέβηκα από τα σκαλιά και κάποια στιγμή σταμάτησα για να ακούσω αν θα προσπαθήσει να μπει μέσα ή θα χτυπήσει κάποιο κουδούνι. Όταν μπήκα σπίτι, δεν άνοιξα τα φώτα προφανώς για να μην καταλάβει σε ποιο διαμέρισμα είμαι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα