Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο άνδρας που ακολούθησε την 25χρονη Δανάη μέχρι το σπίτι της

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο άνδρας που ακολούθησε την 25χρονη Δανάη μέχρι το σπίτι της
Ο άνδρας που ακολούθησε την 25χρονη Δανάη μέχρι το σπίτι της

Δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος του νεαρού για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Τι ανέφερε η καταγγελία της 25χρονης και τι δήλωσε η ίδια στο NEWS 24/7.

Αναγνωρίστηκε από το θύμα στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και συνελήφθη ο νεαρός που προσήχθη νωρίτερα ως ύποπτος για το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης στην Νέα Σμύρνη.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, με την οποία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως η κοπέλα την οποία ακολούθησε έως την είσοδο της πολυκατοικίας της, κατήγγειλε το γεγονός στις Αρχές, ενώ οι κινήσεις του καταγράφηκαν και από κλειστό κύκλωμα.

Η 25χρονη Δανάη είχε κοινοποιήσει και βίντεο από την κάμερα που βρίσκεται στο εσωτερικό της πολυκατοικίας που διαμένει, αναφέροντας πως ο άγνωστος άνδρας την ακολούθησε μέχρι το σπίτι της και μάλιστα έχοντας σε κοινή θέα το μόριό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ασφάλεια, πέρα από το συγκεκριμένο περιστατικό, διερευνά τη τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, αναφορικά με παρόμοιες καταγγελίες που έχουν γίνει από κοπέλες και από γειτονικές περιοχές.

Δείτε το βίντεο:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παρακάτω εικόνες ενδέχεται να είναι ενοχλητικές.

Νωρίτερα, η νεαρή κοπέλα είχε περιγράψει στο NEWS 24/7 τις στιγμές που βίωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης:

Γύρισα να χαιρετήσω τη φίλη μου όταν χωριστήκαμε και είδα κάποιον να με ακολουθάει. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Με ακολουθούσε για 400 μέτρα. Τα κλειδιά τα έχω πάντα στο χέρι μου πριν φτάσω σπίτι. Αυτό έκανα και τώρα και αυτό με έσωσε. Εγώ στον δρόμο είχα καταλάβει ότι κάποιος με ακολουθεί, αλλά επειδή έχει σκοτάδι εκεί που μένω δεν είχα δει ότι έχει έξω το μόριό του. Αυτό το είδα στην κάμερα μετά”, δήλωσε η Δανάη στο NEWS 24/7 συνεχίζοντας:

“Δεν μου είπε κάτι όλο αυτό το διάστημα. Απλά τον έβλεπα να με ακολουθεί. Σε κάποια στιγμή τον έχασα και λέω ότι λογικά θα έφυγε. Βέβαια, δεν ήμουν χαλαρή, προχωρούσα γρήγορα προς την πολυκατοικία. Όταν έβαλα τα κλειδιά στην πόρτα της πολυκατοικίας δεν ήμουν σίγουρη αν είναι πίσω μου, αλλά το ένιωθα. Μπήκα μέσα, ανέβηκα από τα σκαλιά και κάποια στιγμή σταμάτησα για να ακούσω αν θα προσπαθήσει να μπει μέσα ή θα χτυπήσει κάποιο κουδούνι. Όταν μπήκα σπίτι, δεν άνοιξα τα φώτα προφανώς για να μην καταλάβει σε ποιο διαμέρισμα είμαι”.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ:

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 6-5-2021 στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Μετά από καταγγελία ημεδαπής, άτομο την προσέγγισε πρώτες πρωινές ώρες της 6-5-2021 κατά την επιστροφή στην οικία της, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της στο πεδίο της γενετήσιας ζωής της.

Κατόπιν ενδελεχούς έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Σμύρνης και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκε και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ανωτέρω πράξης.

Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα