Νέο βίντεο από την απόπειρα απόδρασης του Βλαστού

Νέο βίντεο από την απόπειρα απόδρασης του Βλαστού
Αστυνομικοί ερευνούν το ελικόπτερο αλλά και την ανεμόσκαλα που χρησιμοποιήθηκε για την απόδραση στο προαύλιο των Φυλακών Τρικάλων την Κυριακή 24 Φεβροαυρίου 2013.. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) Eurokinissi

Ερασιτεχνικό βίντεο από την απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού. Διακρίνεται το ελικόπτερο πάνω από τις φυλακές και ακούγονται οι πυροβολισμοί προτού καθηλωθεί

Ερασιτεχνικό βίντεο απαθανάτισε το ελικόπτερο ενώ βρισκόταν πάνω από τις φυλακές Τρικάλων και επιχειρούνταν η απόδραση του Παναγιώτη Βλαστού.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το trikalaola.gr ακούγεται καθαρά το ελικόπτερο και διακρίνεται πάνω από τις φυλακές προτού καθηλωθεί από τα πυρά των ανδρών της Εξωτερικής Φρουράς των Φυλακών.

Όλοι οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο συνελήφθησαν, ενώ τις έρευνες, που βρίσκονται σε εξέλιξη, εποπτεύει η αρμόδια εισαγγελέας.

Στο πλαίσιο των ερευνών, η είσοδος των φυλακών είναι κλειστή και επιτρέπεται μόνο σε άτομα που έχουν σχέση με αυτές, ενώ δίπλα στο ελικόπτερο που προσέγγισε τον προαύλιο χώρο της φυλακής βρίσκεται αστυνομική δύναμη.

Σημειώνεται ότι ο Παναγιώτης Βλαστός έχει καταδικαστεί δυο φορές σε ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή του στο λεγόμενο “συνδικάτο του εγκλήματος”, ενώ κατηγορήθηκε για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Ο Παναγιώτης Βλαστός είχε προσπαθήσει να αποδράσει και πάλι από τις φυλακές, τότε του Κορυδαλλού, στις 12 Δεκεμβρίου του 2011 και είχε μάλιστα κρατήσει ομήρους.

Υπενθυμίζεται ότι είναι η τρίτη επιχείρηση απόδρασης από τις φυλακές με ελικόπτερο, με τις δύο προηγούμενες να ανήκουν στους Β. Παλαιοκώστα και Αλκετ Ριζάι, το 2006 και το 2009 αντίστοιχα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα