Οικογένεια 22χρονου Αμερικανού: Τον χτυπούσαν 10 άτομα μέχρι θανάτου

Οικογένεια 22χρονου Αμερικανού: Τον χτυπούσαν 10 άτομα μέχρι θανάτου

Η οικογένεια του 22χρονου Αμερικανού που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου έδωσε γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρει ότι ο νεαρός είχε έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να εργαστεί για τη φωτογράφηση της νέας του συλλογής μόδας

Γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα mystatesman.com, έδωσε η οικογένεια του Αμερικανού που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου μετά από καβγά με μπράβο στον Λαγανά Ζακύνθου.

Η οικογένεια του Bakari Jaward Henderson αναφέρει πως ο 22χρονος είχε έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να εργαστεί για τη φωτογράφηση της νέας του συλλογής μόδας, όταν ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τουλάχιστον δέκα άτομα.

"Αγαπούσε να περνά χρόνο με την οικογένειά του και τους φίλους του, να ταξιδεύει και να γνωρίζει καινούργιους ανθρώπους. Ήταν ένας στοχαστής και του άρεσε να ξεκινά νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες", αναφέρει η οικογένειά του.

Στην γραπτή δήλωση, αναφέρονται και λόγια φίλων του: "Κύριε και κυρία Henderson, ο Bakari ήταν ένας καταπληκτικός φίλος, ένας από τους καλύτερους και παλιότερους φίλους, και ένας από τους πιο αυθεντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει' έγραψε ο φίλος του θύματος, Jordan Zylberberg.

"Φανταστικό παιδί. Κάποιος με μεγάλο μέλλον", λέει ο γείτονας του Bill Norton. "Σκόπευε να ξεκινήσει τη δική σειρά ρούχων. Είχε καταφέρει να ταξιδέψει πολύ στον κόσμο, κι ας ήταν 22 ετών. Πιστεύω ότι ήταν το δεύτερο ή τρίτο υπερπόντιο ταξίδι το", προσθέτει.

Ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, Robert C. Robbins, στο οποίο φοιτούσε ο Henderson εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος. "Οι καρδιές και οι προσευχές μας είναι με τους φίλους του και την οικογένειά του. Μπορώ μόνο να φανταστώ τη βαθιά τους λύπη. Είναι πάντα μια τραγωδία όταν μια νεαρή ζωή σταματά πριν καλά ξεκινήσει", λέει.

φωτογραφία από facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία Αμερικανού: Στους 8 οι συλληφθέντες. Για ένα μπουκάλι μπύρας ο αιματηρός τσακωμός

Οι κάμερες καίνε τους δολοφόνους του 22χρονου Αμερικανού

Σοκ στη Ζάκυνθο: Νεκρός ένας 22χρονος Αμερικανός μετά από καβγά με μπράβο

SHARE:

24Media Network