Οικογενειακή τραγωδία στην Ίο: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του μετά από καυγά και παραδόθηκε στην αστυνομία

Οικογενειακή τραγωδία στην Ίο: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του μετά από καυγά και παραδόθηκε στην αστυνομία
Περιπολικό ΕΛ.ΑΣ (Φωτό αρχείου) Eurokinissi

Ο 67χρονος δράστης τσακώθηκε με την 55χρονη σύζυγό του και την μαχαίρωσε αρκετές φορές στον θώρακα. Στη συνέχεια πήγε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και παραδόθηκε.

Ακόμη μία οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε, αυτή την φορά στο νησί της Ίου, όπου ένας 67χρονος τσακώθηκε το πρωί με την 55χρονη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους και πάνω στον τσακωμό άρπαξε ένα μαχαίρι και την έπληξε αρκετές φορές με αυτό στον θώρακα.

Στη συνέχεια, ο δράστης πήγε μόνος του στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού και παραδόθηκε, ομολογώντας στους αστυνομικούς την πράξη του. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι με γιατρό από το Κέντρο Υγείας της Ίου, ήταν όμως ήδη αργά για την άτυχη γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και εκεί διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός της.

Κανένα από τα παιδιά της οικογένειας ανάμεσά τους και ένας ανήλικος δεν ήταν παρόντες στο έγκλημα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για φιλήσυχη οικογένεια στην οποία δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να προκύπτει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας.

Η έρευνα από τους άντρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος βρίσκεται σε εξέλιξη όπως και η ανάκριση του δράστη για να διαπιστωθούν πλήρως τα κίνητρα που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία.

Η σορός της άτυχης γυναίκας θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα