Ολοκληρώθηκαν οι αστυνομικές επιχειρήσεις για δύο κυκλώματα ναρκωτικών στα Εξάρχεια

Έρευνες της αστυνομίας
Έρευνες της αστυνομίας EUROKINISSI

Συνελήφθησαν συνολικά 7 άτομα, πέντε στην πλατεία των Εξαρχείων και δύο στην περιοχή των Πατησίων και κατασχέθηκαν πάνω από 80 συσκευασίες ναρκωτικών, έτοιμες για διάθεση–πώληση

Δύο παράλληλες επιχειρήσεις πραγματοποίησε σήμερα η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την αποδόμηση οργανωμένων κυκλωμάτων που διακινούσαν και εμπορεύονταν ναρκωτικά στα Εξάρχεια.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθησαν στην πλατεία των Εξαρχείων πέντε άτομα, από τα οποία τα τρία (δύο Τυνήσιοι και ένας Αιγύπτιος) εμπλέκονται σε διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ τα άλλα δύο άτομα (ένας Έλληνας και ένας Τυνήσιος) κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν 65 συσκευασίες κάνναβης, έτοιμες για διάθεση –πώληση. Επιπλέον, από την πλατεία των Εξαρχείων προσήχθησαν άλλα 10 άτομα (9 αλλοδαποί και ένας Έλληνας), τα οποία εξετάστηκαν για ενδεχόμενη συμμετοχή τους.

ADVERTISING

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθησαν στην περιοχή των Πατησίων, δύο Έλληνες, τα οποία επίσης προωθούσαν – διακινούσαν ναρκωτικά στην περιοχή των Εξαρχείων.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 14 συσκευασίες ηρωίνης και δύο συσκευασίες κάνναβης, έτοιμες για διάθεση – πώληση. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στην αρμόδια Εισαγγελία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network