Πάτρα: Στην τελική ευθεία η έρευνα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Οι γονείς των τριών κοριτσιών στην Πάτρα
Οι γονείς των τριών κοριτσιών στην Πάτρα ΙΝΤΙΜΕ

Μέχρι την Πέμπτη αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα της τοξικολογικής ανάλυσης που συνεχίζεται για ένα ύποπτο εύρημα-Πιθανόν την Παρασκευή να παραδοθεί και το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή.

Σε τροχιά τέλους βρίσκεται πλέον η έρευνα των Αρχών για την πολύκροτη υπόθεση θανάτων των τριών ανήλικων κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα.

Τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων που έχουν ήδη παραδοθεί στον αρμόδιο ιατροδικαστή, για την περίπτωση θανάτου της Τζωρτζίνας, του τελευταίου παιδιού της οικογένειας που έχασε πρόσφατα την ζωή του, δεν έχουν δώσει αποτελέσματα που να αποσαφηνίζουν τα αίτια θανάτου, αντιθέτως όμως στις τοξικολογικές εξετάσεις έχει βρεθεί ουσία που κρίνεται ύποπτη.

ADVERTISING

Ωστόσο, μένει να ολοκληρωθεί ο ενδελεχής έλεγχος αντιπαραβολής που διενεργούν οι αρμόδιοι επιστήμονες με τις ουσίες που είχαν χορηγηθεί στο κοριτσάκι από τα νοσοκομεία, ώστε να προκύψει συμπέρασμα για το εάν δικαιολογείται η ύπαρξη της ουσίας αυτής στο αίμα της, οι συγκεντρώσεις σε αυτό και αν έπαιξε κάποιον ρόλο στον θάνατό της.

Καταθέτουν οι γιατροί

Το τελικό αποτέλεσμα αναμένεται το αργότερο την Πέμπτη και ενδεχομένως έως την Παρασκευή να είναι σε θέση ο ιατροδικαστής που εξέτασε την Τζωρτζίνα, να καταθέσει το τελικό του πόρισμα στο αρμόδιο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί την προκαταρκτική έρευνα, κατόπιν σχετικής εντολής της εισαγγελίας Πατρών.

Ανάλογα με το τι θα προκύψει από αυτή την διαδικασία θα πάρει και την ανάλογη τροπή η έρευνα, καθώς συνεχίζεται η λήψη καταθέσεων γιατρών από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση και στο τέλος αναμένεται να κληθούν οι γονείς των παιδιών για να καταθέσουν και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις σε όσα έχουν συλλέξει έως τώρα οι Αρχές από τις καταθέσεις αλλά και τα ευρήματα που τυχόν προκύψουν από τις εργαστηριακές αναλύσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πάτρα, Θάνατος Τριών Κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου
SHARE:

24Media Network