Πέμπτη κοπέλα αναγνώρισε τον “σάτυρο” της Νέας Σμύρνης – Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πέμπτη κοπέλα αναγνώρισε τον “σάτυρο” της Νέας Σμύρνης – Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Στον εισαγγελέα ο 22χρονος Eurokinissi

Μια ακόμη γυναίκα εμφανίζεται να έχει πέσει θύμα επίθεσης από τον 22χρονο, ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής, πέρασε τις πύλες της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Ακόμα μία περίπτωση γυναίκας που έπεσε θύμα επίθεσης με τέλεση προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, από τον 22χρονο, πέρα από τις τέσσερις που ήταν ήδη διαπιστωμένες σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη.

Πρόκειται για μία γυναίκα από την Κύπρο η οποία τον αναγνώρισε και επικοινώνησε με τις Αρχές μέσω e-mail, λόγω της απόστασης. Η δική της περίπτωση χρονολογείται πέρυσι τον Μάρτιο στην Καλλιθέα, καθιστώντας την το πέμπτο κατά σειρά θύμα που έως τώρα τον έχει αναγνωρίσει.

Οι υπόλοιπες περιπτώσεις σημειώθηκαν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2020 και βεβαίως η τελευταία τον Μάιο του 2021.

Ο άνδρας που ακολούθησε την 25χρονη Δανάη μέχρι το σπίτι της

 

Ο 22χρονος που φέρεται να ακολούθησε νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη πέρασε το μεσημέρι της Παρασκευής τις πύλες της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ και άλλες κοπέλες φαίνεται πως τον έχουν αναγνωρίσει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα