Προσαγωγές υπόπτων γύρω από τράπεζες που είχαν σχηματιστεί ουρές από συνταξιούχους

ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ /PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ /PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ PHASMA

Από τις συνεχείς περιπολίες των αντρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης, προέκυψε το μεσημέρι, η προσαγωγή τεσσάρων υπόπτων από το κέντρο της Νέας Σμύρνης και ενός ακόμη από την Καλλιθέα

Επί ποδός βρέθηκε και την Τετάρτη σύσσωμο το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. σε ολόκληρη την Επικράτεια για να διασφαλίσει την όσο το δυνατόν πιο ομαλή διαδικασία της είσπραξης των συντάξεων από τους δικαιούχους που είχαν μόνο βιβλιάρια τραπέζης.

Από τις συνεχείς περιπολίες των αντρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης, προέκυψε το μεσημέρι, η προσαγωγή τεσσάρων υπόπτων από το κέντρο της Νέας Σμύρνης. Συγκεκριμένα, οι άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή για την προστασία των συνταξιούχων, εντόπισαν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο κινείτο ύποπτα στην περιοχή και εντός του οποίου επέβαιναν τέσσερις Ρομά.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα και προσήγαγαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα τους Ρομά, οι οποίοι όπως προέκυψε, ήταν σεσημασμένοι στο παρελθόν για σωρεία απατών σε βάρος ηλικιωμένων. Αντίστοιχα, νωρίτερα το πρωί, στην Καλλιθέα, από περιπολία αντρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσήχθη ένας αλλοδαπός στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, καθώς επίσης κρίθηκαν ύποπτες οι κινήσεις του γύρω από τις τράπεζες που είχαν σχηματιστεί ουρές από τους συνταξιούχους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στατική παρουσία Αστυνομικών έξω από τις τράπεζες για προστασία των συνταξιούχων και αποφυγή εντάσεων

Συνταξιούχος αστυνομικός έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του

SHARE:

24Media Network