Προσαγωγή υπόπτου για το φρικτό έγκλημα στην Σαντορίνη – Τον έπιασαν οι κάμερες

Προσαγωγή υπόπτου για το φρικτό έγκλημα στην Σαντορίνη – Τον έπιασαν οι κάμερες
Το νησί της Σαντορίνης Eurokinissi

Ένας νεαρός έχει προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Σαντορίνης καθώς φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με τον ξενοδόχο που δολοφονήθηκε άγρια.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας έχει προσαχθεί και ανακρίνεται ένας νεαρός αλβανικής καταγωγής που η παρουσία του στη γειτονιά τού θύματος έχει καταγραφεί και από κλειστό κύκλωμα.

Ο νεαρός φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές με τον 69χρονο ξενοδόχο για μία δουλειά που είχε αναλάβει και αυτό να αποτέλεσε την αφορμή για έντονο διαπληκτισμό μεταξύ τους και στο τέλος στο έγκλημα.

Ο νεαρός ανακρίνεται και θεωρείται θέμα χρόνου ο σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος του, καθώς φέρεται να είναι εκείνος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το θύμα και στη συνέχεια τον περιέλουσε με αλκοολούχο ποτό και τον έκαψε.

Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο από την πρώτη στιγμή μετέβηκε κλιμάκιο Εγκληματολογικών Ερευνών και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής που βοηθούν τις έρευνες των τοπικών Αρχών, οι οποίες λειτούργησαν με αστραπιαία αντανακλαστικά για την εξιχνίαση αυτής της ανθρωποκτονίας.

Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα