Προσποιήθηκε ότι οι ληστές ήταν φίλοι για να μην τρομάξει η μάνα του!

Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την διασταύρωση των οδών Μερκούρη Δ. και Ασκληπιού στην Αναβύσσο όπου το απόγευμα το Σαββατου 3 Ιανουαρίου 2015, συνελλήφθει ο Χριστόδουλος Ξηρός.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την διασταύρωση των οδών Μερκούρη Δ. και Ασκληπιού στην Αναβύσσο όπου το απόγευμα το Σαββατου 3 Ιανουαρίου 2015, συνελλήφθει ο Χριστόδουλος Ξηρός. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η 66χρονη γυναίκα ξύπνησε από την φασαρία, αλλά ο 29χρονος γιος της, χειρίστηκε το περιστατικό με μοναδική ψυχραιμία και εξυπνάδα.

Τιτάνια ψυχραιμία επέδειξε ένας 29χρονος άντρας για να μην τρομάξει την 66χρονη μητέρα του, όταν ήρθε αντιμέτωπος μέσα στο σπίτι του με τρεις ληστές που τον απειλούσαν με μαχαίρια. Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα σε τριώροφη μονοκατοικία στο Χαλάνδρι επί της οδού Αγίου Αντωνίου 24Α.

Τρεις άγνωστοι δράστες εισήλθαν στην μονοκατοικία, παραβιάζοντας παράθυρο του πρώτου ορόφου. Ο 29χρονος που κοιμόταν στη σοφίτα ξύπνησε από τους θορύβους και κατέβηκε κάτω να δει τι συμβαίνει. Εκεί, ήρθε αντιμέτωπος με τους τρεις ληστές οι οποίοι άρχισαν να τον απειλούν με μαχαίρια, ενώ του έδεσαν τα χέρια με ένα κασκόλ που βρήκαν μπροστά τους. Εκείνη τη στιγμή ξύπνησε από τη φασαρία και η 66χρονη μητέρα του νεαρού άντρα, η οποία από το δωμάτιό της φώναξε στον γιο της να μάθει τι συμβαίνει.

Οι ληστές σάστισαν για λίγο, όμως όντας τρομερά ψύχραιμος ο νεαρός φώναξε στη μητέρα του να συνεχίσει τον ύπνο της και πως απλά ήταν κάτω με κάτι φίλους του... Οι ληστές δεν ανέβηκαν έτσι στο δωμάτιο της γυναίκας, αφαίρεσαν 500 ευρώ που βρήκαν, κοσμήματα και τιμαλφή και τράπηκαν σε φυγή. Μόλις εκείνοι έφυγαν τότε ο νεαρός ανέβηκε στη μάνα του και της είπε τι είχε μόλις συμβεί, η οποία τον έλυσε και κάλεσαν την Αστυνομία. Από τις Αρχές εξετάζεται υλικό κλειστού κυκλώματος που διέθετε η μονοκατοικία και κατέγραψε τις κινήσεις των δραστών.

SHARE:

24Media Network