Ραφήνα: Βίντεο ντοκουμέντο – Η συμπλοκή στο μπαρ πριν τη δολοφονία του 42χρονου

Ραφήνα: Βίντεο ντοκουμέντο – Η συμπλοκή στο μπαρ πριν τη δολοφονία του 42χρονου
Εικόνα από τη συμπλοκή στο μπαρ της Ραφήνας

Τι συνέβη λίγα λεπτά πριν δολοφονηθεί ο 42χρονος σε μπαρ στη Ραφήνα, δείχνει βίντεο που ήρθε στο φως. Τι ισχυρίστηκαν οι δύο συλληφθέντες στην ανακρίτρια.

Βίντεο-ντοκουμέντο από το μπαρ στη Ραφήνα, όπου δολοφονήθηκε ένας 42χρονος μετά από συμπλοκή, ήρθε στο φως και δείχνει τι συνέβη λίγα λεπτά πριν συμβεί το μοιραίο.

Στο οπτικό υλικό, που περιλαμβάνεται στη δικογραφία της υπόθεσης, διακρίνονται οι δύο νεαροί κατηγορούμενοι την ώρα που βγαίνουν από την τουαλέτα και πηγαίνουν στην παρέα τους. Στη συνέχεια ακολουθεί και το θύμα.

Ο 42χρονος φαίνεται να σπρώχνει τους νεαρούς, οι οποίοι απαντούν με σπρωξίματα. Επεμβαίνει τότε ο ιδιοκτήτης του μπαρ για να τους χωρίσει, ενώ το ίδιο κάνει και ένας υπάλληλος.

Οι δύο 24χρονοι που συνελήφθησαν για την δολοφονία οδηγήθηκαν την Παρασκευή (01/07) ενώπιον της ανακρίτριας. Ο ένας ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα και ο δεύτερος επικαλέστηκε σοβαρό εθισμό στο αλκοόλ.

Άλλοι δύο νεαροί από την παρέα, που κατέθεσαν ως αυτόπτες μάρτυρες, κατέστησαν κατηγορούμενοι από την ανακρίτρια και τις επόμενες ημέρες θα απολογηθούν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version