Ρόδος: Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε λάκκο με ασβέστη

Ρόδος: Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε λάκκο με ασβέστη

Δίπλα στο πτώμα βρέθηκε ένα σακ βουαγιάζ ενώ έξω από τον λάκκο ένα παπούτσι. Ο χώρος έχει αποκλεισθεί, ενώ παραμένουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Το πτώμα ενός αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων άντρα βρέθηκε μέσα σε έναν λάκκο με ασβέστη σε μάντρα οικοδομικών υλικών στη Ρόδο. Το πτώμα ανακάλυψε ο ιδιοκτήτης της μάντρας που πήγε το πρωί να ανακατέψει τον ασβέστη και σε βάθος 30 πόντων ανακάλυψε τη σορό του άντρα.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Ασφάλειας που πραγματοποιεί έρευνα για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μοναδικός αγνοούμενος στο νησί ήταν από τον Αύγουστο ένας Γερμανός τουρίστας που πήγε να μαζέψει κοχύλια στην παραλία και έκτοτε εξαφανίστηκε.

Το βάθος του λάκκου είναι 6 μέτρα, ενώ από την Τετάρτη είχαν μείνει μόνο 30 πόντοι στον πυθμένα και άρα το περιστατικό είναι πολύ πρόσφατο και έτσι προφανώς δεν σχετίζεται με το περιστατικό εξαφάνισης του Αυγούστου.

Ρόδος: Βρέθηκε πτώμα άνδρα σε λάκκο με ασβέστη

Ο ιατροδικαστής που πήγε στο σημείο δεν έχει εντοπίσει εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας και εικάζεται πως πρόκειται για Ευρωπαίο τουρίστα περίπου 40 ετών ο οποίος ενδεχομένως να βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, να πέρασε από το σημείο, καθώς έχει πολύ χαμηλή περίφραξη και από ατύχημα να έπεσε μέσα στον ασβεστόλακκο.

Από την προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη εκεί φαίνεται πως οδηγείται η έρευνα και ενδεχομένως εντός της ημέρας να υπάρχει σαφέστερη εικόνα για τις συνθήκες του περιστατικού και την ταυτότητα του θύματος.

πηγή φωτογραφιών: dimokratiki

SHARE:

24Media Network