Ρομά συνελήφθησαν τη στιγμή που έμπαιναν σε σπίτι στο Ν.Φάληρο

Ρομά συνελήφθησαν τη στιγμή που έμπαιναν σε σπίτι στο Ν.Φάληρο
Περιπολικό της αστυνομίας ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Ρομά συνελήφθησαν την στιγμή που σκαρφάλωναν σε σπίτι στο Ν. Φάληρο για να το διαρρήξουν. Προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης και έπεσαν σε σταθμευμένο όχημα.

Στα χέρια των αντρών της Άμεσης Δράσης και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπεσαν τέσσερις Ρομά διαρρήκτες (δύο 15χρονοι, ένας 16χρονος και ένας 18χρονος) την στιγμή που προσπαθούσαν να διαρρήξουν οικία 1ου ορόφου από την μπαλκονόπορτα, επί της οδού Καλλέργη στο Νέο Φάληρο.

Το περιστατικό έγινε μισή ώρα μετά τις 9 το βράδυ και αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο εντόπισαν δύο από τους τέσσερις Ρομά να έχουν σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι της οικίας, ένας να είναι στον δρόμο ως τσιλιαδόρος και ένας ακόμη να αναμένει στο αυτοκίνητο διαφυγής.

Οι δράστες μόλις αντιλήφθηκαν την Αστυνομία, κατέβηκαν αμέσως και επιχείρησαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητο, όμως μετά από μικρή καταδίωξη, τους έκοψε τον δρόμο ένα περιπολικό και εκείνοι έπεσαν πάνω σε σταθμευμένο όχημα προκαλώντας φθορές σε αυτό.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους διαρρήκτες και τους συνέλαβαν, ενώ με περίσσιο θράσος, οι συλληφθέντες εξαπέλυαν συνεχώς απειλές με ….αντίποινα προς τους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν και στο Αστυνομικό Τμήμα Καμινίων που οδηγήθηκαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για να διαπιστωθεί αν είναι υπεύθυνοι και για άλλες παρόμοιες πράξεις στην ευρύτερη περιοχή και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα