Σαντορίνη: Συνελήφθησαν 4 Γάλλοι για ξυλοδαρμό και ληστεία σε βάρος Ισπανού τουρίστα

Σαντορίνη: Συνελήφθησαν 4 Γάλλοι για ξυλοδαρμό και ληστεία σε βάρος Ισπανού τουρίστα
Eurokinissi

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλέυεται ο τουρίστας που ξυλοκοπήθηκε άγρια απο τέσσερις Γάλλους οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ληστείας και βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος ενός 33χρονου Ισπανού στην Σαντορίνη και εντοπίστηκαν οι δράστες.

Πρόκειται για τέσσερις Γάλλους, ηλικίας 16, 18, 19 και 20 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το βράδυ και σε βάρος τους σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, χθες πρώτες πρωινές σε πεζόδρομο στα Φηρά Θήρας οι δράστες αφού διαπληκτίστηκαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο με τον 33χρονο, τον γρονθοκόπησαν και του αφαίρεσαν προσωπικά αντικείμενα.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για περιστατικό κατάφεραν στο πλαίσιο αστυνομικών αναζητήσεων να εντοπίσουν και να ταυτοποιήσουν τους δράστες. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 460 ευρώ και 3 κινητά τηλέφωνα και τραπεζική-πιστωτική κάρτα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version