Σε διαφορετικούς χρόνους οι τραυματισμοί που προκάλεσαν το θάνατο στο βαρυποινίτη Ιλία Καρέλι

Στιγμιότυπο από τις φυλακές Μαλανδρίνου στην Φωκίδα τν Κυριακή 17 Μαρτίου 2013, όπου από το βάδυ του Σαββάτου  πέντε σωφρονιστικοί υπάλληλοι παραμένουν όμηροι από τον Αλκέτ Ριτζάϊ.
(EUROKINISSI)
Στιγμιότυπο από τις φυλακές Μαλανδρίνου στην Φωκίδα τν Κυριακή 17 Μαρτίου 2013, όπου από το βάδυ του Σαββάτου πέντε σωφρονιστικοί υπάλληλοι παραμένουν όμηροι από τον Αλκέτ Ριτζάϊ. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε άλλο χρόνο φέρεται να έγινε το κάταγμα στο στέρνο και σε άλλον χρονικό σημείο να προκλήθηκε το έγκαυμα στην παλάμη του δεξιού του χεριού

«Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν και πουθενά, θα πέσει άπλετο φως στην υπόθεση», έλεγαν σήμερα εισαγγελικές πηγές, αναφορικά με την κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση που διέταξε χθες ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας 'Αμφισσας Νίκος Αντωναράκος για να διακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του Ίλια Καρέλι που βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις φυλακές της Νιγρίτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα έως τώρα στοιχεία που υπάρχουν τα χτυπήματα που έχει δεχθεί ο Ίλια Καρέλι δεν ταυτίζονται χρονικά. Σε άλλο χρόνο φέρεται να έγινε το κάταγμα στο στέρνο και σε άλλον χρονικό σημείο να προκλήθηκε το έγκαυμα στην παλάμη του δεξιού του χεριού. 

Οι καταθέσεις σωφρονιστικών υπαλλήλων και αστυνομικών έχουν ήδη αρχίσει και σύμφωνα με πληροφορίες οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι από τις φυλακές του Μαλανδρίνου έχουν προσκομίσει έγγραφα και στοιχεία από τα οποία κατά την εκτίμησή τους προκύπτει ότι το έγκαυμα στο χέρι του Ίλια Καρέλι δεν έγινε το διάστημα που ήταν στις φυλακές του Μαλανδρίνου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Ίλια Καρέλι το σημάδι στο χέρι δεν το είχε ούτε κατά την μεταγωγή του ενώπιον των δικαστικών αρχών, ενώ όταν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας συνετάγη έκθεση στην οποία καταγράφεται ότι κατά την μεταγωγή του εκεί ο κρατούμενος είχε πρήξιμο στο μάτι και μώλωπες.

Ο Αλβανός βαρυποινίτης Ίλια Καρέλι την 25η Μαρτίου 2014 τραυμάτισε θανάσιμα με αυτοσχέδιο μαχαίρι στις φυλακές του Μαλανδρίνου τον 46χρόνο υπαρχιφύλακα Γεώργιο Τσιρώνη και στην συνέχεια βρέθηκε νεκρός στο κελί του στις φυλακές της Νιγρίτας, όπου είχε μεταχθεί για λόγους ασφαλείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φυλακές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καταπέλτης ο Ιατροδικαστής: Κατάγματα στο στέρνο και πολλαπλές κακώσεις από κάποιο όργανο στη σορό του βαρυποινίτη

Νεκρός ο ισοβίτης δολοφόνος του 46χρονου υπαρχιφύλακα. Τον είχαν μεταφέρει στις φυλακές Νιγρίτας. Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας

Σε επιφυλακή οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Νιγρίτας

SHARE:

24Media Network