Serial killer Κύπρου: Νέες φωτογραφίες με τις βαλίτσες της φρίκης πριν από ένα χρόνο

Serial killer Κύπρου: Νέες φωτογραφίες με τις βαλίτσες της φρίκης πριν από ένα χρόνο
Εικόνα από την Κόκκινη Λίμνη πριν ένα χρόνο Sarah Funk

Αδημοσίευτες μέχρι σήμερα εικόνες από την Κόκκινη Λίμνη με βαλίτσες, που ενδέχεται να έχουν μέσα θύματα του "Ορέστη", γνωστοποίησε η Αμερικανίδα blogger που επισκέφτηκε την περιοχή τον Φεβρουάριο του 2018. Το μήνυμά της στους Κύπριους.

Η Αμερικανίδα Sarah Funky – blogger η οποία σε ένα από τα ταξίδια της βρέθηκε στην Κύπρο και επισκέφθηκε τη Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, απαθανατίζοντας, μεταξύ άλλων και κάποιες βαλίτσες, οι οποίες ενδέχεται να έχουν μέσα θύματα του 35χρονου ίλαρχου, με νέα της ανάρτηση απευθύνεται στους Κύπριους.

«Πολλοί επικοινώνησαν μαζί τις τελευταίες ώρες αναφέροντας μου τους φόνους που έγιναν στην Κύπρο, ζητώντας μου περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση εξαιτίας του βίντεο που κατέγραψα στην Κόκκινη Λίμνη. Καταρρακώθηκα όταν το άκουσα και η καρδιά μου βρίσκεται με τις οικογένειες. Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για αυτό αλλά εδώ είναι μερικές φωτογραφίες που δεν έχω δημοσιεύσει μέχρι τώρα. Παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που έχω και θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν σταματούσαν παρακαλώ τα email και τα μηνύματα. Ελπίζω αυτό να βοηθήσει» καταλήγει. Και ανάρτησε ένα σύνδεσμο στον οποίο περιλαμβάνονται αυτές οι -μέχρι τώρα- αδημοσίευτες φωτογραφίες της από την Κόκκινη Λίμνη.

Εικόνα από την Κόκκινη Λίμνη πριν ένα χρόνο Sarah Funk

Εικόνα από την Κόκκινη Λίμνη ένα χρόνο πριν Sarah Funk

Εικόνα από την Κόκκινη Λίμνη ένα χρόνο πριν Sarah Funk

 

Κατά την επίσκεψη της στην Κύπρο μαζί με το σύντροφο της στο βίντεο που δημοσιεύει στο κανάλι της στο Youtube, ακούγεται το σχόλιο και των δυο. «Μπορεί κανείς να αισθανθεί το θάνατο». Στο βίντεο ακούγεται μάλιστα ο σύντροφος της Sarah να λέει με χιουμοριστική διάθεση «Εδώ είναι σαν χώρος που γυρίζονται σκηνές δολοφονίας».

Ακολουθεί ανάρτηση βίντεό της στο κανάλι της στο You Tube στις 22 Φεβρουαρίου του 2018 με την επίσκεψη της στη Λίμνη, το καλοκαίρι του 2017, στην οποία κατέγραψε στα πλάνα της την βαλίτσα που έκρυβε το φρικτό έγκλημα του “Ορέστη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα