Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Σκότωσε τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των 4 παιδιών της

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Σκότωσε τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των 4 παιδιών της
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Το άγριο φονικό έγινε στη μέση του δρόμου, έξω από δομή φιλοξενίας αστέγων στο Ηράκλειο. Η 31χρονη επιτέθηκε στον 59χρονο άντρα και τον μαχαίρωσε στην κοιλιά.

Ένα άγριο φονικό σημειώθηκε μισή ώρα μετά τις 7 το απόγευμα χθες επί της Λ. Ικάρου, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μία 31χρονη γυναίκα επιτέθηκε στον 59χρονο πρώην σύζυγό της έξω από μία δομή φιλοξενίας αστέγων που επισκέπτονταν και οι δύο και τον μαχαίρωσε στην κοιλιά. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου όμως εκεί άφησε την τελευταία του πνοή και η 31χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς που κλήθηκαν και έφτασαν άμεσα στο σημείο.

Η γυναίκα και το θύμα είχαν μαζί 4 ανήλικα παιδιά που είναι και τα μεγαλύτερα θύματα της ιστορίας, αφού οι γονείς τους φαίνεται να αντιμετώπιζαν στο παρελθόν προβλήματα χρήσης ουσιών και γενικά ήταν πολύ προβληματική και βίαιη η συμβίωσή τους.

Όταν η 31χρονη είδε τον 59χρονο πρώην σύζυγό της μπροστά της, διαπληκτίστηκαν έντονα, του όρμησε και του κατάφερε με μαχαίρι το βαθύ πλήγμα στην κοιλιακή χώρα. Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Ηρακλείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα