Σκότωσε την μάνα του στο ξύλο επειδή του έκανε παρατήρηση για την πολύωρη παραμονή του στο internet

Σκότωσε την μάνα του στο ξύλο επειδή του έκανε παρατήρηση για την πολύωρη παραμονή του στο internet

Ο 17χρονος γιος της οικογένειας ομολόγησε συντετριμμένος πως εκείνος χτύπησε με γροθιές στην κοιλιά την μητέρα του και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης

Μία ακόμη υπόθεση μητροκτονίας συγκλονίζει την Κέρκυρα μόλις λίγα 24ωρα μετά την εξιχνίαση δολοφονίας μίας 75χρονης στα Γαζάτικα της Κέρκυρας από τον 57χρονο γιο της που την έπνιξε και την πέταξε σε βόθρο.

Η τελευταία υπόθεση αφορά την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας μίας 53χρονης μητέρας τεσσάρων παιδιών από το Περιβόλι της Νοτίου Κέρκυρας η οποία πέθανε από ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία και ρήξη ύπατος και σπλήνας, απόρροια των χτυπημάτων που δέχτηκε με γροθιές από τον ίδιο τον 17χρονο γιο της!

Μάλιστα, ως αφορμή για τον διαπληκτισμό που οδήγησε στα θανατηφόρα χτυπήματα του δέχτηκε η άτυχη γυναίκα από το σπλάχνο της, ήταν για πολλοστή φορά ένας τσακωμός που είχαν μάνα και γιος το προηγούμενο Σαββατόβραδο για την πολύωρη παραμονή του γιου της στο internet, λόγος συχνής προστριβής, καθώς φέρεται να είχε αμελήσει τις μαθητικές του υποχρεώσεις.

Την περασμένη Τρίτη η άτυχη γυναίκα ένιωσε ενοχλήσεις και πήγε στο Νοσοκομείο, όπου λίγο μετά πέθανε. Οι πρώτες εικασίες των γιατρών αποδίδονταν σε πιθανό αλλεργικό επεισόδιο, ωστόσο η νεκροψία-νεκροτομή αποκάλυψε τα όσα φριχτά είχαν προηγηθεί.

Ο 17χρονος γιος της οικογένειας ομολόγησε συντετριμμένος πως εκείνος χτύπησε με γροθιές στην κοιλιά την μητέρα του και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης. Ο νεαρός έχει έναν ακόμη μεγαλύτερο αδελφό και δύο μικρότερες αδελφές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network