Σπείρα ΡΟΜΑ είχε ρημάξει τα σπίτια στα Μεσόγεια

ΑΘΗΝΑ-Διαμαρτυρία άτομα με αναπηρία στο υπ. εργασίας και πορεία προς το Ζάππειο.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Διαμαρτυρία άτομα με αναπηρία στο υπ. εργασίας και πορεία προς το Ζάππειο.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν συστήσει το τελευταίο τετράμηνο, τουλάχιστον, εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Αρτέμιδας εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από δεκάδες σπίτια στην περιοχή των Μεσογείων.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν στο Κορωπί, από άντρες της Άμεσης Δράσης, τέσσερις ΡΟΜΑ, ηλικίας 14, 23, 24 και 28 ετών, ως μέλη της σπείρας. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν συστήσει το τελευταίο τετράμηνο, τουλάχιστον, εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων.

Ειδικότερα, παρακολουθούσαν τις οικίες και όταν αποχωρούσαν οι ένοικοι ή απουσίαζαν, εισέρχονταν σε αυτές παραβιάζοντας πόρτες και παράθυρα και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει 28 διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στις περιοχές της Αρτέμιδας, Κορωπίου, Μαρκόπουλου, Ραφήνας, Π. Ράφτη και Σπάτων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

SHARE:

24Media Network