Στη δημοσιότητα φωτογραφίες 53χρονου κατηγορούμενου για παιδική πορνογραφία

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες 53χρονου κατηγορούμενου για παιδική πορνογραφία

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 53χρονου, ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία. Συνελήφθη να κατεβάζει στο ίντερνετ ανάλογο υλικό

Ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων 53χρονου κατηγορούμενου για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. 

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 53χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω την 19.12.2013, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε καφετέρια στο Βύρωνα, τη στιγμή που "κατέβαζε" υλικό πορνογραφίας ανηλίκων (σχετικό το από 23.12.2013 Δελτίο Τύπου μας).

Πρόκειται για τον ΠΑΠΠΑ Μιχαήλ του Γεωργίου και της Δωροθέας, που γεννήθηκε στις 23.08.1960 στο Βόλο Μαγνησίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Υπενθυμίζονται οι αριθμοί κλήσης 11012 και 210-6476464, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] και [email protected] της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

SHARE:

24Media Network