Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των δύο βιαστών και ληστών στο Περιστέρι

Συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων οδηγέιται στο Εφετείο Αθηνών ο 29χρονος συλληφθείς που φέρεται να σχετίζετα με τις αποστολές φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων οδηγέιται στο Εφετείο Αθηνών ο 29χρονος συλληφθείς που φέρεται να σχετίζετα με τις αποστολές φακέλων με εκρηκτικούς μηχανισμούς στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο αλλά και σε αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Οι δράστες εισήλθαν στην οικία δύο γυναικών τις ακινητοποίησαν, τις φίμωσαν και τις κράτησαν έτσι επί τουλάχιστον 12 ώρες μέχρι να τους πουν, που έκρυβαν τις οικονομίες τους. Δεν περιορίστηκαν σ' αυτά και βίασαν την μία εξ αυτών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο Αλβανών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστείας και του βιασμού κατά συναυτουργία, πράξεις που σημειώθηκαν στις 11 Μαρτίου 2017 σε περιοχή της Αττικής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Α. (επ) MECO ή SINA (ον) DONALD του RAIMOND ή IDAYET και της NAYETA ή INAJETE ή MIRANDA , γεννηθέντα την 26-7-1993 ή 12-12-1993 στην Αλβανία (που συνελήφθη πρόσφατα στην Ελλάδα)

Β. (επ) KRASNIQI (ον) SOKOL ή LUAN του GJERGJI ή BRAHIM και της MIRELA ή HALIME , γεννηθέντα την 21-4-1994 ή 26-11-1990 στην Αλβανία, (που κρατείται σε φυλακές της Αλβανίας για άλλα αδικήματα)

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δύο δραστών μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην αποτροπή διάπραξης άλλων εγκληματικών ενεργειών από τους ανωτέρω, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις και στην αξίωση της πολιτείας για τον ποινικό κολασμό ομοειδών αδικημάτων που τυχόν αποκαλυφθούν επ’ αφορμής της παρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-5319305, 210-5319306 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Εξιχνιάστηκε πλήρως η φρικιαστική ιστορία βιασμού, παράνομης κατακράτησης και ληστείας σε βάρος μίας 46χρονης που μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα της και έπεσε θύματα δύο Αλβανών κακοποιών που έμεναν σε κοντινό σπίτι με το δικό τους και τις είχαν παρακολουθήσει που έβγαζαν χρήματα από την τράπεζα.

Πέρυσι λοιπόν, οι δράστες αφού εισήλθαν στην οικία των δύο γυναικών, τις ακινητοποίησαν, τις έδεσαν και τις φίμωσαν και τις κράτησαν έτσι επί τουλάχιστον 12 ώρες μέχρι να τους πουν, που έκρυβαν τις οικονομίες τους.

Οι δράστες δεν περιορίστηκαν εκεί όμως και βίασαν την άτυχη 46χρονη επανειλημμένως και διαδοχικά…

Όταν ανακάλυψαν πως δεν υπήρχαν χρήματα, άρπαξαν τα λιγοστά που βρήκαν και κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή. Ο 25χρονος Αλβανός συνελήφθη από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής ως ένας από τους δύο δράστες που αναζητείτο, ενώ ο συνεργός του βρίσκεται κρατούμενος για άλλα αδικήματα στις φυλακές της Αλβανίας, όπου διέφυγε και αναζήτησε καταφύγιο μετά τις αρρωστημένες τους πράξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εξιχνιάστηκε φρικτή υπόθεση βιασμού και ληστείας στο Περιστέρι

SHARE:

24Media Network