Στην δημοσιότητα τα στοιχεία κακοποιού που λήστεψε και βίασε νεαρή στα Πατήσια

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία κακοποιού που λήστεψε και βίασε νεαρή στα Πατήσια
Περιπολικό Αστυνομίας (ΦΩΤΟ Αρχείου) Eurokinissi

Ο δράστης είναι ένας 19χρονος Αιγύπτιος και θύμα του μία 22χρονη Ελληνίδα την οποία εντόπισε ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στα Πατήσια, της επιτέθηκε, την λήστεψε και την βίασε

Στη δημοσιότητα δίνονται, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 27 στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για βιασμό και ληστεία σε βάρος μίας 22χρονης Ελληνίδας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον (επ.) ELGAMASY (ον.) MOHAMED του MAGDY και της SMAH , που γεννήθηκε την 9-9-2001 στην Αίγυπτο.

Την φωτογραφία του μπορείτε να την δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, πατώντας ΕΔΩ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476541 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο δράστης εντόπισε ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής την άτυχη κοπέλα να κινείται στον δρόμο, στα Πατήσια, της επιτέθηκε και με χρήση βίας την ακινητοποίησε και την βίασε, ενώ πριν φύγει την λήστεψε.

Οι Αρχές θεωρούν πιθανόν να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες πράξεις και γι’ αυτό προχώρησαν στην δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του μήπως τυχόν προκύψουν και άλλα θύματα ή σχετικές πληροφορίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα