Στις κατασκηνώσεις και τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ  ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ ΤΟΝ 34ΧΡΟΝΟ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ   (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ Ο 45ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΑΛΗ ΤΟΝ 34ΧΡΟΝΟ ΠΑΥΛΟ ΦΥΣΣΑ (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Φωτογραφίες και βίντεο που αποκαλύπτουν τη σύνδεση του 45χρονου δολοφόνου του Παύλου Φύσσα με τη Χρυσή Αυγή (Pics + Vid)

Σε φωτογραφία - ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς, δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, διακρίνεται σε κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής στη Νέδα.

"Επισκεπτόμουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πέντε ως δέκα φορές τον μήνα. Δεν ήμουν όμως μέλος της" δήλωσε ο Γιώργος Ρουπακιάς.

Στις κατασκηνώσεις και τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα

Ωστόσο, στη φωτογραφία-ντοκουμέντο που δημοσιεύει "Το Έθνος", ο 45χρονος διακρίνεται σε κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής στη Νέδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους , ο 45χρονος ήταν το "δεξί χέρι" του γραμματέα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργου Πατέλη (με πράσινο κύκλο στη φωτογραφία), ενώ άνηκε στη λεγόμενη "πράσινη πτέρυγα" της Χρυσής Αυγής και είχε ενεργό ρόλο στην οργάνωση.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς γεννήθηκε στην Αθήνα από γονείς που ήταν μετανάστες στη Γερμανία. Μεγάλωσε με τη γιαγιά του και την ετεροθαλή αδερφή του, μακριά από τη μητέρα και τον πατέρα του.

Δεν σπούδασε και δεν απέκτησε ιδιαίτερη μόρφωση, ενώ παντρεύτηκε σχετικά νωρίς τη σύζυγό του Μαργαρίτα και απέκτησαν δύο παιδιά, ένα αγόρια και ένα κορίτσι που είναι πάνω από 15 ετών σήμερα.

Για να βγάλει τα προς το ζην, ο Γιώργος Ρουπακιάς δούλευε όπου έβρισκε μεροκάματο. Συχνά απασχολείτο σε μαγαζί φίλου του στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου σε βαριές δουλειές, κάτι στο οποίο τον βοηθούσε ο σωματότυπός του.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα εργαζόταν σε εταιρεία υγρών καυσίμων και ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, οδηγός βυτιοφόρου.

Στη Χρυσή Αυγή φαίνεται πως βρήκε έναν σκοπό και ουσιαστικά ζούσε μέσα από την οργάνωση, με τη σύζυγό του να ασπάζεται την ιδεολογία του κόμματος και να έχει γίνει ταμίας στην Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.

Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Έθνος

SHARE:

24Media Network