Στον ανακριτή ο 42χρονος χρυσαυγίτης για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

Στον ανακριτή ο 42χρονος χρυσαυγίτης για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

Αναμένεται να καταθέσει και ο 24χρονος φοιτητής που δηλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής

Το κατώφλι του 17ου τακτικού ανακριτή πέρασε το 42χρονο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή στους Αμπελοκήπους.

Ο κατηγορούμενος για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, ύστερα από δύο προθεσμίες που έλαβε, απολογείται αυτή την ώρα.

Στο ανακριτικό γραφείο θα βρεθεί ο 24χρονος φοιτητής ο οποίος έχει δηλώσει να παρίσταται ως πολιτικώς ενάγων, καθώς έχει κληθεί προκειμένου να καταθέσει για τα όσα συνέβησαν την περασμένη Παρασκευή. Ο νεαρός βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων με εμφανή τα τραύματα στο πρόσωπό του από τα χτυπήματα μέχρι λιποθυμίας που δέχθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να κληθεί να αναγνωρίσει στο πρόσωπο του κατηγορούμενου τον δράστη της επίθεσης που δέχθηκε με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο. 

Κατά τις ίδιες πηγές, ο κατηγορούμενος ιδιοκτήτης καφετέριας που εργάζεται και ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή,  φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι δεν συμμετείχε στην άγρια επίθεση και ισχυρίζεται ότι ο άνθρωπος ο οποίος τον αναγνώρισε έχει προσωπικές διαφορές μαζί του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η μαρτυρία του φοιτητή που ξυλοκοπήθηκε

Ξυλοδαρμός φοιτητή από Χ.Α.: Η δήλωση του πατέρα, μάθημα αντιφασισμού

Δίωξη για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

Συνελήφθη γνωστό στέλεχος της Χρυσής Αυγής για τον άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή

SHARE:

24Media Network