Μαζιώτης στον ανακριτή: "Να απολογηθούν οι υπεύθυνοι για την πρωτοφανή οικονομική κρίση"

5-10-2011-Ξεκινά σήμερα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού η δίκη για την υπόθεση της οργάνωσης του Επαναστατικού Αγώνα// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ .(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
5-10-2011-Ξεκινά σήμερα στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού η δίκη για την υπόθεση της οργάνωσης του Επαναστατικού Αγώνα// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ .(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ενώπιον του ανακριτή, που μετέβη στον Κορυδαλλό, ο Νίκος Μαζιώτης. Αρνήθηκε να απολογηθεί και προχώρησε σε πολιτική δήλωση

Ενώπιον του 27ου τακτικού ανακριτή βρέθηκε ο Νίκος Μαζιώτης, που κρατείται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, προκειμένου να απολογηθεί για σειρά αδικημάτων που απαγγέλθηκαν σε βάρος του μετά την πρόσφατη σύλληψή του. Ο Νίκος Μαζιώτης αρνήθηκε να απολογηθεί και αρκέστηκε σε μια πολιτική δήλωση.

"Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται, Αυτοί που θα έπρεπε να απολογηθούν είναι οι υπεύθυνοι για την πρωτοφανή οικονομική κρίση", φέρεται να είπε στον ανακριτή. Ο Νίκος Μαζιώτης εξετάστηκε στο γραφείο της διευθύντριας των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο Νίκος Μαζιώτης νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο, με αλεξίσφαιρα τζάμια και κάμερες παρακολούθησης και κρίθηκε εκ νέου προφυλακισμένος.

Ουσιαστικά, ο Νίκος Μαζιώτης επέμεινε στην αρνητική στάση του έναντι της όλης ανακριτικής διαδικασίας, όπως συνέβη και το πρωί του Σαββάτου όταν ο δικαστικός λειτουργός τον επισκέφθηκε στον Ευαγγελισμό προκειμένου να λάβει την απολογία του.

Εκεί ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας δεν θέλησε να απαντήσει στον ανακριτή ούτε το ονοματεπώνυμό του και είχε δηλώσει μόνο ότι είναι: «Επαναστάτης».

Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται ο Νίκος Μαζιώτης αφορούν απόπειρα ανθρωποκτονίας τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση από κοινού και κατά μόνας- παράνομη οπλοφορία πυροβόλου όπλου κατ´ εξακολούθηση- οπλοχρησία κατ´ εξακολούθηση- παράβαση του νομού περί εκρηκτικών υλών- ληστείες τελεσθείσες από κοινού και κατά συναυτουργία από δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, από μια εκ των οποίων (ληστεία) προέκυψε βαριά σωματική βλάβη- εγκληματική οργάνωση- υφαρπαγή ψεύδους βεβαίωσης- πλαστογραφία μετά χρήσεως- διακεκριμένη περίπτωση κλοπών από δράστες που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και ληστείες κατ´ επάγγελμα, κατά συνήθεια και κατ´ εξακολούθηση- εμπρησμός εκ προθέσεως από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε ξένα πράγματα.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τι αποκαλύπτει γείτονας του Μαζιώτη: Μπαινόβγαινε μόνο τις νύχτες στο κρησφύγετο

Σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο Κορυδαλλού Ν. Μαζιώτης. "Επαναστάτης" δήλωσε στον ανακριτή

SHARE:

24Media Network