Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Απέδρασαν τρεις επικίνδυνοι κακοποιοί από το Μεταγωγών

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Απέδρασαν τρεις επικίνδυνοι κακοποιοί από το Μεταγωγών
ΑΘΗΝΑ-ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΓΩΓΩΝ ΤΗΣ Π.ΡΑΛΛΗ 6 ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ eurokinissi

Πρόκειται για τρεις Αλβανούς, δύο που κρατούνταν για διακίνηση ναρκωτικών και ένας για ανθρωποκτονία, ενώ αποπειράθηκε να τους ακολουθήσει και ένας Γεωργιανός που εντοπίστηκε και συνελήφθη

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία ύστερα από απόδραση τριών κρατουμένων και την απόπειρα ενός τέταρτου, που έγινε περίπου τα μεσάνυχτα, από την Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δραπέτες χρησιμοποίησαν αυτοσχέδια εργαλεία με τα οποία κατάφεραν να κόψουν και να λυγίσουν τα κάγκελα στο παράθυρο του κελιού τους, το οποίο βρισκόταν στον 2 όροφο του κτιρίου.

Στη συνέχεια, έδεσαν μεταξύ τους τα σεντόνια τους, φτιάχνοντας έτσι ένα αυτοσχέδιο σχοινί και την άκρη του την έδεσαν στα κάγκελα και καταρριχήθηκαν ο ένας μετά τον άλλον.

Μόλις πάτησαν έδαφος οι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν και ο τέταρτος, που στο μεταξύ είχε σημάνει συναγερμός για απόδραση, δεν πρόλαβε να διαφύγει και κρύφτηκε σε ένα σημείο στον περίβολο του Μεταγωγών, όπου μετά από την κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίστηκε, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Πρόκειται για τρεις Αλβανούς, δύο που κρατούνταν για διακίνηση ναρκωτικών και ένας για ανθρωποκτονία, οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο τέταρτος που αποπειράθηκε να τους ακολουθήσει είναι ένας Γεωργιανός που κρατείτο επίσης για ανθρωποκτονία, ο οποίος συνελήφθη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από εκείνη την ώρα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τριών δραπετών.

(Φωτογραφία: Αρχείου)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα