Συνελήφθη γιατρός του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για "φακελάκι"

Συνελήφθη γιατρός του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για "φακελάκι"

Πρόκειται για γυναικολόγο-ογκολόγο που απαίτησε 1.000 ευρώ από ασθενή για να γίνει το χειρουργείο της.

Συνελήφθη χθες και σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, σε βάρος γιατρού του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για δωροληψία.

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ από ασθενή που είχε ανάγκη, προκειμένου να πραγματοποιήσει άμεσα χειρουργική επέμβαση.

ADVERTISING

Στο πλαίσιο αυτό προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό και σε προγραμματισμένη συνάντηση, αφού ο γιατρός παρέλαβε το χρηματικό ποσό, συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, καθώς και φάκελος που περιείχε επιπλέον 1.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται, ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.
 

SHARE:

24Media Network