Συνελήφθη γνωστός πανελίστας ψυχίατρος στο Κολωνάκι

Συνελήφθη γνωστός πανελίστας ψυχίατρος στο Κολωνάκι
Περιπολικό της ΕΛΑΣ Eurokinissi

Η άδεια του ιατρείου του είχε αφαιρεθεί από τον Απρίλιο του 2016 και έκτοτε δεν σταμάτησε -όπως προέκυψε από προκαταρκτική έρευνα της Εισαγγελίας- να το διατηρεί παρανόμως ανοιχτό.

Στη σύλληψη του ενός γνωστού ψυχιάτρου από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις κατά καιρούς σε τηλεοπτικά πάνελ, προχώρησε η Αστυνομία στο ιατρείο του στο Κολωνάκι επί της οδού Νεοφύτου Δούκα, καθώς το διατηρούσε παρανόμως ανοιχτό.

Η άδεια είχε αφαιρεθεί από τον συγκεκριμένο γιατρό από τον Απρίλιο του 2016 και έκτοτε δεν σταμάτησε όπως προέκυψε από προκαταρκτική έρευνα της Εισαγγελίας να διατηρεί ανοιχτό παρανόμως το ιατρείο του και να ασκεί παρανόμως το συγκεκριμένο επάγγελμα.

Έγινε έφοδος παρουσία εισαγγελέα, γιατρού-μέλους του εποπτικού οργάνου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και αστυνομικών του Α.Τ. Συντάγματος και αφού διαπιστώθηκε η παράνομη λειτουργία του ιατρείου, συνελήφθη.

Τον δρόμο για το Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος πήραν μαζί του η γραμματέας του και μία νοσηλεύτρια που εκείνη την στιγμή βρίσκονταν εντός του παράνομου ιατρείου.

Από την Αστυνομία κατασχέθηκε επίσης ο ιατρικός εξοπλισμός του παράνομου ιατρείου: ο ηλεκτρονικός υπολογιστής και πλήθος φαρμακευτικών σκευασμάτων, για τα οποία δεν είχε δικαίωμα συνταγογράφησης αφού του είχε αφαιρεθεί η άδεια.

Σε βάρος του ψυχιάτρου ασκήθηκε ποινική δίωξη για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών, έκδοση ψευδών ιατρικών βεβαιώσεων και λειτουργία ιατρείου χωρίς άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα