Συνελήφθη και δεύτερος ύποπτος για τη βόμβα στην Λάρισα

Συνελήφθη και δεύτερος ύποπτος για τη βόμβα στην Λάρισα
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 4.10 τα ξημερώματα του Σαββάτου 20 Ιουλίου 2013, στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος στη Λάρισα, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου και Μανδηλαρά. Η έκρηξη έγινε σε πολυκατοικία με 50 διαμερίσματα επί της οδού Μανδηλαρά 93, όπου σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας μένει εισαγγελέας που είχε ασχοληθεί με την απόπειρα απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές Τρικάλων. Η γυναίκα δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς έλειπε σε άδεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι τοποθέτησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος αποτελούνταν από 4-5 κιλά μασούρια δυναμίτιδας, που τα πυροδότησαν με βραδύκαυστο φιτίλι ενός μέτρου. Από την έκρηξη, δεν τραυματίστηκε κανείς, ωστόσο η πολυκατοικία κρίθηκε ακατάλληλη. Σοβαρές ζημιές υπέστησαν σπίτια, καταστήματα και περισσότερα από 100 αυτοκίνητα σε ακτίνα 80 μέτρων. (EUROKINISSI/LARISSANET.GR) Eurokinissi

Στην Αθήνα, στην περιοχή του Κερατσινίου συνελήφθη και δεύτερος ύποπτος για τη βόμβα στην Λάρισα, στην εισαγγελέα πρωτοδικών Τρικάλων

Ένας δεύτερος ύποπτος ο οποίος εμπλέκεται στη μεταφορά και στην τοποθέτηση της βόμβας, μεγάλης ισχύος, στο σπίτι της εισαγγελέως πρωτοδικών Τρικάλων, συνελήφθη νωρίς το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Κερατσινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προκύψει στοιχεία ότι ο άνθρωπος, 44 ετών, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή, ήταν και αυτός ο οποίος μαζί με τον πρώτο συλληφθέντα, μετέφεραν τη βόμβα από την Αθήνα στην Λάρισα.

Όπως γίνεται γνωστό το έκαναν για να τιμωρήσουν την εισαγγελέα η οποία είχε ασχοληθεί με την υπόθεση της απόπειρας απόδρασης του Παναγιώτη Βλαστού αλλά και με άλλες υποθέσεις.

Η σύλληψη έγινε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα