Συνελήφθη νυχτοφύλακας. Πυροβόλησε σε θέση αυτοάμυνας ληστές

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ.ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ.ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI

Εισβολή συμμορίας σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο. Ο νυχτοφύλακας τραυμάτισε τον έναν στο κεφάλι

Προσπάθησε να προστατέψει τη ζωή του, ωστόσο τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με την ελληνική δικαιοσύνη. Πρόκειται για έναν νυχτοφύλακα εργοστασίου στον Ασπρόπυργο, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με 5 μέλη συμμορίας Ρωσοπόντιων.

Οι 5 σεσημασμένοι ληστές, αφού έσπασαν τη συρόμενη πόρτα εισέβαλαν στο εργοστάσιο και επιτέθηκαν. Ο νυχτοφύλακας, χρησιμοποίησε πιστόλι, που όμως κατείχε παράνομα και πυροβόλησε μία φορά. Η σφαίρα προκάλεσε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι του 29χρονου οδηγού της συμμορίας.

Μετά τον πυροβολισμό, οι ληστές τράπηκαν σε φυγή.

Οι ληστές μετέφεραν τον τραυματία στο σπίτι ενός από τα μέλη τους. Η σύντροφός του τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αττικό, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι αρχές εντόπισαν τη γυναίκα και στη συνέχεια τον σύντροφό της, ο οποίος όμως δεν έδωσε πληροφορίες για τα άλλα μέλη της συμμορίας.

Ο νυχτοφύλακας, συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή  και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Για κλοπή κατηγορούνται ο τραυματίας και ο φίλος του, ενώ η σύντροφός του για συνέργεια. Τα άλλα μέλη της συμμορίας εξακολουθούν να διαφεύγουν.

SHARE:

24Media Network