Συνελήφθη ο πατέρας των τριών παιδιών που εγκαταλείφθηκαν στην Πάτρα

Συνελήφθη ο πατέρας των τριών παιδιών που εγκαταλείφθηκαν στην Πάτρα

Ο πατέρας πήγε τα κορίτσια και τα παράτησε στο σπίτι της πεθεράς του στην Πάτρα για να πείσει την μητέρα τους να γυρίσει σε αυτόν

Μία απίστευτη ιστορία βρίσκεται τελικά πίσω από την υπόθεση εγκατάλειψης των τριών κοριτσιών, δύο νηπίων και ενός βρέφους, που εντοπίστηκαν το περασμένο Σάββατο, εγκαταλελειμμένα επί της οδού Ερυθρού Σταυρού, κοντά στο "Καραμανδάνειο" Νοσοκομείο.

Τα τρία αδελφάκια και συγκεκριμένα, κοριτσάκια, εντόπισε το μεσημέρι του Σαββάτου ένας περαστικός, ο οποίος και κάλεσε την Άμεση Δράση. Έπειτα από εντολή της Εισαγγελίας Ανηλίκων τα παιδάκι μεταφέρθηκαν προσωρινά στο "Καραμανδάνειο" Νοσοκομείο, όπου από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν, κατέληξαν οι γιατροί πως και τα τρία παιδάκια χαίρουν άκρας υγείας και δεν υπάρχουν σημάδια πάνω τους που να φανερώνουν τυχόν κακοποίηση.

Από την προανάκριση και έρευνα της Ασφάλειας Πατρών μπόρεσαν να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία των γονέων τους, Αλβανοί και οι δύο, ο μεν πατέρας 27 ετών και η μητέρα τους 20 ετών.

Ο πατέρας εντοπίστηκε στα Λεχαινά Ηλείας και συνελήφθη με τον νόμο περί αλλοδαπών και όχι για την έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο για το συγκεκριμένο αδίκημα.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, πως με την σύντροφό του έχουν ένα ακόμα παιδάκι, ένα ανήλικο αγοράκι το οποίο άφησε πίσω στα Λεχαινά Ηλείας όπου διέμεναν οικογενειακώς, μαζί με την μητέρα τους και εκείνος πήρε τα τρία κοριτσάκια δύο και τριών ετών, συμπεριλαμβανομένου, του μόλις 6 μηνών βρέφους τους, και τα άφησε στο σπίτι της πεθεράς του, για να αναγκάσει όπως ισχυρίστηκε την σύζυγό του να γυρίσει πίσω, αφού τον είχε εγκαταλείψει.

Από την Ασφάλεια εξετάζεται αν ο ίδιος ή η πεθερά του εγκατέλειψαν στη συνέχεια τα παιδιά στον δρόμο, όπου βρέθηκαν μόνα τους...

Στη συνέχεια εκείνος γύρισε πίσω στα Λεχαινά, όπου είχε αφήσει τον γιο του και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, ήρθαν σε επαφή μαζί του, όπου τους είπε την δική του εκδοχή και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Πατρών. Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και της μητέρας των παιδιών, όπως και για να αποσαφηνιστεί ποιος εγκατέλειψε τα παιδιά κοντά στο “Καραμανδάνειο”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πάτρα: Παράτησαν δύο μικρά παιδιά και ένα βρέφος σε πεζοδρόμιο

SHARE:

24Media Network