Θρίλερ στη Θεσπρωτία: Νεαρός βρέθηκε αποκεφαλισμένος

Θρίλερ στη Θεσπρωτία: Νεαρός βρέθηκε αποκεφαλισμένος

Μυστήριο με το ακέφαλο πτώμα νεαρού Αλβανού που εργαζόταν ως βοσκός σε κτηνοτροφική μονάδα στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Βεντέτα ή Μαφία πίσω από το στυγερό εγκλημα;

Σε “βεντέτα”,το περίφημο αλβανικό “Κανούν” ή σε ξεκαθάρισμα της Αλβανικής Μαφίας αποδίδουν σε αυτή την φάση οι Αρχές το μυστήριο και στυγερό έγκλημα που έγινε στην περιοχή Γλυκή, στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.

Θύμα ο 25χρονος Αλβανός Μπλένταρ Τερπολάρι από την Κορυτσά, ο οποίος βρέθηκε αποκεφαλισμένος έξω από την καλύβα στάβλου που δούλευε και έμενε το τελευταίο δίμηνο στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες και χρησιμοποιείται πληθυντικός γιατί οι Αρχές καταλήγουν πως αποκλείεται αυτό να το έπραξε μόνο του ένα άτομο, τον παρακολούθησαν και τον αποκεφάλισαν την ώρα που κοιμόταν στο κρεβάτι του.

Στη συνέχεια, έσυραν το ακέφαλο πτώμα 2-3 μέτρα έξω από την καλύβα όπου και το παράτησαν και μαζί τους πήραν το κεφάλι, αφού δεν βρέθηκε πουθενά στην γύρω περιοχή πεταμένο, ούτε βρέθηκε ίχνος αίματος που να έδειχνε ότι το κράτησαν μέχρι μία κοντινή απόσταση και μετά το απέρριψαν αλλού…

Το θύμα είχε απελαθεί από τις ελληνικές Αρχές και είχε επιστρέψει ξανά, ενώ κάθε φορά εργαζόταν ως βοσκός σε κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής. Από την μέχρι τώρα έρευνα των ελληνικών Αρχών, προκύπτει πως το θύμα δεν είχε απασχολήσει στην Ελλάδα ή την Αλβανία για ανθρωποκτονία για να εφαρμοστεί σε βάρος του το αλβανικό “Κανούν” (βεντέτα), είχε όμως κάνει φυλακή στην Αλβανία για κλοπές και είχε απασχολήσει για περιστασιακή χρήση ναρκωτικών.

Το τελευταίο ίσως να έχει να κάνει με τυχόν συνεργασία του με την Αλβανική Μαφία, για τυχόν μεταφορά ναρκωτικών στην Ελλάδα, κάτι να πήγε στραβά και να εφαρμόστηκε σε βάρος του ο σκληρός κανόνας της Αλβανικής Μαφίας. Εάν κάτι τέτοιο μπορέσει να αποδειχθεί ίσως να δικαιολογεί και το γεγονός ότι λείπει το κεφάλι, ώστε να χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη της εκτέλεσης.

Πρόσθετα, δεν προκύπτει να είχε κάποια ερωτική σύντροφο στην Αλβανία που τυχόν να είχε παρατήσει οπότε και πάλι να είχε προκαλέσει έγκλημα τιμής σε βάρος του, αλλά τουλάχιστον σε αυτό το επίπεδο ακόμα συνεχίζεται η έρευνα. Σύμφωνα με την αυτοψία που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής, το θύμα δεν έφερε άλλα τραύματα πλην του αποκεφαλισμού και έφερε ελάχιστα σημάδια πάλης, κάτι που δείχνει ότι μόλις που πρόλαβε να αντιδράσει πριν οι δράστες τον μαχαιρώσουν στον λαιμό και τον αποκεφαλίσουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα