Βάρη: Καρέ-καρέ οι κινήσεις των καταζητούμενων δολοφόνων

Βάρη: Καρέ-καρέ οι κινήσεις των καταζητούμενων δολοφόνων
Οι τέσσερις δράστες του διπλού φονικού στην ταβέρνα στη Βάρη glomex

Εικόνες των τεσσάρων επαγγελματιών δολοφόνων λίγο πριν και λίγο μετά την διπλή εκτέλεση στη ταβέρνα στη Βάρη.

Τους τέσσερις επαγγελματίες δολοφόνους, που εκτέλεσαν με 24 σφαίρες τους δύο Μαυροβούνιους το απόγευμα της Κυριακής, μέσα σε ταβέρνα στη Βάρη, μπροστά στις γυναίκες και τα παιδιά τους, δείχνουν εικόνες από κάμερες ασφαλείας, όπως τις παρουσίασε το Open.

Φαίνονται οι δράστες λίγο πριν και λίγο μετά την διπλή εκτέλεση. Διακρίνονται τέσσερις σωματώδεις άνδρες, με στρατιωτικά παντελόνια, καπέλα και κοντά μαύρα μπουφάν, να κινούνται με αργά βήματα προς την ταβέρνα, όπου τρώνε αμέριμνοι τα θύματα με τις οικογένειές τους. Μισή ώρα πριν από την εκτέλεση των δύο 44χρονων, ένας από τους τέσσερις δράστες έφτασε πεζός έξω από την ταβέρνα. Είδε σε ποιο ακριβώς σημείο κάθονται μέσα στο κατάστημα και ακολουθεί το φονικό.

Μετά την εκτέλεση, φαίνονται να βγαίνουν από το κατάστημα και να κατευθύνονται τρέχοντας προς το αυτοκίνητο διαφυγής τους.

Σαράντα οκτώ ώρες μετά τις μαφιόζικο χτύπημα, οι αρχές αναζητούν το κρησφύγετο των Μαυροβούνιων. Οι γυναίκες των δύο θυμάτων το μόνο που αποκάλυψαν στους αστυνομικούς είναι ότι άλλαζαν σπίτι κάθε εβδομάδα και αυτό βρισκόταν πάντα σε πολυκατοικίες. Την ίδια ώρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν σταλεί τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων για να διαπιστωθεί με ποιους επικοινωνούσαν όσο βρίσκονταν στη χώρα μας.

Χαρακτηριστικό του επαγγελματισμού των δολοφόνων είναι ότι διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση ότι ένα από τα θύματα είχε δεχτεί εννέα σφαίρες ενώ τα επτά τραύματα ήταν διαμπερή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα