Βόρεια Προάστια: Απανωτές επιθέσεις σε φαρμακεία με σκοπό την ληστεία

Βόρεια Προάστια: Απανωτές επιθέσεις σε φαρμακεία με σκοπό την ληστεία
Φωτό αρχείου. Eurokinissi

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στο Νέο Ηράκλειο όπου δύο δράστες με απειλή όπλου κατάφεραν και αφαίρεσαν χρήματα ενώ στην Λυκόβρυση, ο ιδιοκτήτης κατάφερε και τους έτρεψε σε φυγή

Απανωτά χτυπήματα με σκοπό την ληστεία σημειώθηκαν το βράδυ σε φαρμακεία στα Βόρεια Προάστια. Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε μισή ώρα μετά τις 8 το βράδυ σε φαρμακείο επί της οδού Πευκών, στο Νέο Ηράκλειο.

Δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και υπό την απειλή όπλου και χρήση βίας, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν όσα χρήματα είχε το ταμείο.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ σημειώθηκε το δεύτερο περιστατικό όπου και πάλι δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, πιθανόν οι ίδιοι, εισέβαλαν σε φαρμακείο επί της οδού Αμαρουσίου, στην Λυκόβρυση, υπό την απειλή όπλου και συνεπλάκησαν με τον ιδιοκτήτη για να του αρπάξουν την ταμειακή μηχανή.

Εκείνος αντιστάθηκε σθεναρά και κατάφερε να τρέψει σε φυγή τους δύο ληστές που έφυγαν άπραγοι. Παρά τις εκτεταμένες αναζητήσεις που ακολούθησαν από την Αστυνομία στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα