Ξεκαθάρισμα "βλέπουν" οι Αρχές πίσω από την εκτέλεση στην Ομόνοια

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Το θύμα δεν φαίνεται να είχε απασχολήσει τις Αρχές για κάτι, ωστόσο ο τρόπος που έγινε η δολοφονία σε βάρος του φανερώνει στοιχεία ξεκαθαρίσματος λογαριασμών γι αυτό και γίνεται σε βάθος έρευνα για τις δραστηριότητές του

Τον πανικό σκόρπισε άγνωστος δράστης λίγο πριν τις 11 το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας και μέσα σε καφενείο επί της οδού Κρήτης 23, στην Ομόνοια, όπου εκτέλεσε εν ψυχρώ έναν 44χρονο Αλβανό.

Το θύμα κατέληξε αμέσως αφού δέχτηκε από απόσταση σχεδόν ενός μέτρου δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι και έναν στον αυχένα… Είχαν περάσει μόλις μερικά λεπτά αφού είχε φύγει μία παρέα άλλων αλλοδαπών με τους οποίους καθόταν μαζί στο καφενείο σε τραπέζι στην πλευρά της τζαμαρίας του καταστήματος και είχε μείνει μόνος του.

ADVERTISING

Τότε εμφανίστηκε ο άγνωστος δράστης πεζός, ο οποίος στάθηκε ψύχραιμα έξω από την τζαμαρία και πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον του θύματος του και αμέσως μετά διέφυγε και πάλι πεζός, τουλάχιστον αρχικά.

Στο σημείο ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση από την Αστυνομία και έρευνες στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη, δίχως όμως αποτέλεσμα, ενώ μετέβηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Το θύμα δεν φαίνεται να είχε απασχολήσει για κάτι τις Αρχές στο παρελθόν, ωστόσο γίνεται εκτενής έρευνα για τις δραστηριότητές του, αφού το χτύπημα παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ομόνοια: Νεκρός άνδρας - Δέχθηκε πυρά στο κεφάλι

SHARE:

24Media Network