Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο
Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο EUROKINISSI

Η δίκη για τη δολοφονία της άτυχης εφοριακού άρχισε με πρώτο μάρτυρα τον πατέρα της Δώρας. Ο κατηγορούμενος εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως δεν σκότωσε αυτός την 32χρονη. Με κατάρες και φωνές τον υποδέχτηκαν οι συγγενείς της έξω από το δικαστήριο.

Ανείπωτος ο πόνος των συγγενών της Δώρας Ζέμπερη, πόνος  που εκφράστηκε με κατάρες σε βάρος του 52 χρόνου που κατηγορείται για τη δολοφονία της τον περασμένο Οκτώβριο με αλλεπάλληλες μαχαιριες.

«Φονιά θα πεθάνεις. Αφήστε με να τον σκοτώσω, σκότωσε την αδελφή μου» φώναζε η αδελφή της άτυχης κοπέλας, ενώ η μητέρα της θρηνώντας  έλεγε: «Την κατάρα μου να έχεις».

Απειλητικά σε βάρος του κατηγορουμένου κινήθηκε ο πατέρας της Δώρας έξω από τη δικαστική αίθουσα. Χρειάστηκε να τον συγκρατήσουν οι αστυνομικοί για να μην του επιτεθεί.  «Φέρε πίσω το παιδί μου, αλήτη» φώναζε.

Ο έλεγχος στην είσοδο της δικαστικής αίθουσας ήταν αυστηρός, ενώ χρησιμοποιήθηκε ειδικό μηχάνημα για σωματικό έλεγχο για όσους θέλησαν να παρακολουθήσουν τη διαδικασία. Μάλιστα η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με αφορμή τη φορτισμένη ατμόσφαιρα ζήτησε να διεξαχθεί η δίκη σε ήρεμο κλίμα. «Καταλαβαίνουμε τον πόνο και την οργή σας» είπε απευθυνόμενη στους συγγενείς του θύματος. Αναζητούμε την αλήθεια και για να μπορέσουμε να απονείμουμε δικαιοσύνη πρέπει να υπάρχει ηρεμία» τόνισε.

Η δίκη του 52χρονου άρχισε με πρώτο μάρτυρα τον πατέρα της Δώρας.

Απειλητικά σε βάρος του 52χρονου κατηγορουμένου για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη κινήθηκε ο πατέρας της  έξω από τη δικαστική αίθουσα
Απειλητικά σε βάρος του 52χρονου κατηγορουμένου για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη κινήθηκε ο πατέρας της έξω από τη δικαστική αίθουσα EUROKINISSI
Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο
Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β' Νεκροταφείο EUROKINISSI
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δίκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Θα θυσίαζαν την κόρη μου σε τελετή αν δεν γινόταν η "δουλειά"

Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Δύο τα "ορφανά" DNA - Δεν έπεισε το σενάριο της πλεκτάνης

Στοιχεία 'σοκ' στη δολοφονία Ζέμπερη: Πάλεψε για τη ζωή της με άλλον άνδρα - Όχι τον κατηγορούμενο

Ξανά στον ανακριτή ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη – Αναμένεται να δώσει ονόματα

SHARE:

24Media Network