Ζωνιανά: Απολογούνται τα δύο αδέρφια για το αιματηρό επεισόδιο

Ζωνιανά: Απολογούνται τα δύο αδέρφια για το αιματηρό επεισόδιο
Αστυνομία στην Κρήτη Eurokinissi

Τα δύο αδέρφια, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Ρεθύμνου και αναμένεται να απολογηθούν για τα όσα κατηγορούνται.

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται τα δύο αδέρφια που φέρονται να είναι οι «πρωταγωνιστές» του αιματηρού επεισοδίου που διαδραματίστηκε στις 2 Ιουνίου στα Ζωνιανά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα δύο αδέρφια, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Ρεθύμνου και αναμένεται να απολογηθούν για τα όσα κατηγορούνται.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές αρχές σχεδόν από την πρώτη στιγμή είχαν ταυτοποιήσει τους δράστες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αιματηρό περιστατικό έγινε σε δύο πράξεις:

Η πρώτη πράξη συνέβη στην περιοχή Αξός στον Μυλοπόταμο, αργά το απόγευμα της 2ας Ιουνίου, όταν μέλη γνωστής οικογένειας των Ζωνιανών συναντήθηκαν με τον 45χρονο άνδρα.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σημειώθηκε έντονη λογομαχία ενώ δεν άργησαν ν’ ανάψουν τα αίματα με τον έναν δράστη να παίρνει την κατσούνα του και να ξυλοκοπά άγρια στο κεφάλι τον 45χρονο ενώ στη συνέχεια έφυγε με την παρέα του από το σημείο.

Η δεύτερη πράξη, εκτυλίχθηκε στα Ζωνιανά όταν ο 54χρονος αδερφός του 45χρονου έμαθε για την επίθεση που δέχθηκε από τα συγκεκριμένα μέλη της γνωστής οικογένειας.

Τότε, πήγε και τους βρήκε και άρχισε νέος γύρος λογομαχιών και καυγάδων. Η υπόθεση ξέφυγε για μία ακόμα φορά καθώς βγήκαν καi όπλα με αποτέλεσμα ο 54χρονος να τραυματιστεί από σφαίρα στην λεκάνη. 

Ο 54χρονος έπεσε αιμόφυρτος ενώ τα μέλη της γνωστής οικογένειας έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα