Εικόνες Αποκάλυψης στην Καλλιθέα: Δρόμος "κατάπιε" αυτοκίνητα

Εικόνες Αποκάλυψης στην Καλλιθέα: Δρόμος "κατάπιε" αυτοκίνητα
NEWS 24/7

Άνοιξε η γη στην Καλλιθέα όταν υποχώρησαν τα θεμέλια της κάλυψης του Ιλισού, ο οποίος περνούσε από το σημείο

Τρία αυτοκίνητα "κατάπιε" η γη στο πάρκινγκ, δίπλα στον ηλεκτρικό του Ταύρου, όταν υποχώρησαν τα θεμέλια της κάλυψης του Ιλισσού, ο οποίος διερχόταν από το σημείο.

ADVERTISING

Όπως φαίνεται και στο οπτικό υλικό, τα αυτοκίνητα έχουν πέσει μέσα σε μία τεράστια τρύπα χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν τραυματίες.

Εικόνες Αποκάλυψης στην Καλλιθέα: Δρόμος
DIAMANTIS PRASOPOULOS

Όπως ανέφερε στο News 24/7 o Διαμαντής Πρασόπουλος, που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή, το περιστατικό έγινε γύρω στις έξι και μισή με τον κόσμο να ακούει έναν μεγάλο θόρυβο και να σπεύδει στο σημείο. 

Οι δηλώσεις του Δ.Πρασόπουλου στο Ραδιόφωνο 24/7

Γερανοί του δήμου έχουν σπεύσει στο σημείο προκειμένου να απομακρύνουν τα αυτοκίνητα, ενώ εκεί βρίσκεται και ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος, το σημείο, βρίσκεται πάνω στην κοίτη του ποταμού, κάνοντας λόγο για έργο που έγινε πριν από 30 χρόνια και το περιστατικό οφείλεται στο γεγονός ότι υποχώρησαν τα θεμέλια της κάλυψης, ενώ στο παρελθόν δεν είχε παρουσιαστεί παρόμοιο πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο δεν πρόκειται για δημοτικό πάρκινγκ, αλλά για αδιαμόρφωτο χώρο, ο οποίος ανήκει στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου.

Εικόνες Αποκάλυψης στην Καλλιθέα: Δρόμος

Ωστόσο, όπως φαίνεται και από τις εικόνες, περίοικοι παρκάρουν εκεί τα οχήματά τους, ενώ υπάρχουν και oι σχετικές διαγραμμίσεις.

Στο σημείο βρίσκονται επίσης στελέχη της πολιτικής προστασίας και της τροχαίας, ενώ γίνονται εκκλήσεις να απομακρυνθούν και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που βρίσκονται στο πάρκινγκ, καθώς φαίνεται η ρωγμή να εκτείνεται και πέρα από το σημείο της καθίζησης.

Εικόνες Αποκάλυψης στην Καλλιθέα: Δρόμος
NEWS 24/7

Σύμφωνα με μία εκ των κατόχων των τριών αυτοκινήτων,  οι κάτοικοι συνηθίζουν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους εκεί, χωρίς να ανησυχούν για το γεγονός, ότι το σημείο περνά πάνω από την κοίτη του ποταμού.

SHARE:

24Media Network