‘Είμαι αθώα. Αν μείνω στη φυλακή θα πεθάνω’ λέει το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

‘Είμαι αθώα. Αν μείνω στη φυλακή θα πεθάνω’ λέει το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ
Το 20χρονο μοντέλο που συνελήφθη για ναρκωτικά στο Χονγκ Κονγκ

"Είμαι αθώα" υποστηρίζει σε όλους τους τόνους η νεαρή που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με ναρκωτικά, στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τους γονείς και το δικηγόρο της

“Εάν μείνω πολύ στη φυλακή θα πεθάνω”, αυτά ήταν τα λόγια του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ στο δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου με τον οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου στο δελτίο ειδήσεων του Star, οι λυγμοί της 19χρονης Ειρήνης είχαν ως αποτέλεσμα τη συνεχή διακοπή της συνομιλίας τους.

Η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι είναι αθώα και ότι την παγίδευσαν. Όπως είπε στο δικηγόρο της, δεν γνώριζε τίποτε για ναρκωτική ουσία και ότι της δόθηκε το σακίδιο με την κρυμμένη κοκαΐνη δίχως αυτή να γνωρίζει τίποτε για τα ναρκωτικά.

Η νεαρή κοπέλα είχε επίσης και μία σύντομη τηλεφωνική συνομιλία με τους γονείς της, στους οποίους επανέλαβε την αθωότητά της, με εκείνους να της τονίζουν ότι αυτό που προέχει είναι αυτή να παραμείνει υγιής και εκείνοι θα κάνουν τα πάντα για την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα