Στην Αθήνα επέστρεψε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου: "Από την αρχή έλεγα ότι είμαι αθώα"

Στην Αθήνα επέστρεψε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου: "Από την αρχή έλεγα ότι είμαι αθώα"

Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αθώωσή της το μοντέλο που είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κόνγκ κατηγορούμενη για τη μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης - Οι πρώτες δηλώσεις της.

Στο Ελευθέριος Βενιζέλος έφτασε από το Χονγκ Κονγκ μία εβδομάδα μετά την αθώωσή της, η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου, μετά τη δικαστική περιπέτεια που είχε, όταν συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με ποσότητα κοκαΐνης, πριν από 17 μήνες. Η ίδια φανερά χαρούμενη με την θετική εξέλιξη στις πρώτες τις δηλώσεις αφού ευχαρίστησε τον δικηγόρο της Σάκη Κεχαγιόγλου που ήταν στο πλευρό της για τη μάχη που έδωσε τόνισε πως θέλει να αρχίσει τη ζωή της από την αρχή.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2019
Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2019 GLOMEX

"Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη μετά από 17 μήνες άδικης κράτησης και θλίψης. Είχα πει από την αρχή πως είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο με αθώωσε. Η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω στην Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω από την αρχή τη ζωή μου" , δήλωσε η Ειρήνη και αφού ευχαρίστησε τους πάντες για το ενδιαφέρον τους και την ηθική και υλική συμπαράστασή τους στην ίδια και την οικογένειά της, ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικής της ζωής.

ADVERTISING

Από την πλευρά του ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου είπε "Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδέχομαι την Ειρήνη και τους γονείς της στην Ελλάδα. Η περιπέτεια που ξεκίνησε πριν από 17 μήνες λαμβάνει τέλος σήμερα με την επιστροφή της στην Ελλάδα. Χρειάστηκε υπομονή από πλευράς της και από τους γονείς της. Αυτή τη στιγμή την ονειρευόταν κι εκείνη κι εγώ τους τελευταίους μήνες".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χονγκ Κονγκ: Ομόφωνα αθώο το μοντέλο για την υπόθεση με την κοκαΐνη

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την αθώωση

24Media Network