'Έκανα σεξ με τα παιδιά, δεν τα βίασα', είπε ο παιδεραστής με το βανάκι

Δικαστική αίθουσα (ΦΩΤΟ Αρχείου)
Δικαστική αίθουσα (ΦΩΤΟ Αρχείου) EUROKINISSI

Ποινή φυλάκισης 25 ετών και χρηματική ποινή 120.000 ευρώ επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στον 42χρονο παιδεραστή του Περιστερίου

Κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 120.000 ευρώ επέβαλε σε δεύτερο βαθμό το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στον 42χρονο απ' το Περιστέρι που κατηγορείται για τον βιασμό δύο ανηλίκων και απόπειρα αποπλάνησης ακόμη ενός εφήβου.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε ελαφρυντικά περί προτέρου εντίμου βίου, ειλικρινούς μεταμέλειας και καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, απ' την πλευρά το κατηγορουμένου, που σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια κάθειρξη.

ADVERTISING

Ο εισαγγελέας ζήτησε την καταδίκη του κατηγορουμένου για την απόπειρα αποπλάνησης του 13χρονου  με τον οποίο τον έπιασαν επ' αυτοφώρω να επιβιβάζεται στο βανάκι, αλλά και για τους βιασμούς μίας 14χρονης στο Περιστέρι και ενός 15χρονου στη Ναύπακτο, που αποκαλύφθηκαν μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν είχε πρόθεση να αποπλανήσει τον 13χρονο και ότι η 14χρονη και ο 15χρονος συνευρέθησαν ερωτικά μαζί του με τη θέλησή τους.

«Όλα έγιναν με τη συναίνεση τους. Ζητάω συγνώμη από τους γονείς μου και από τους γονείς των παιδιών. Έχω φέρει μια αναστάτωση αλλά με κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανα. Ζητάω συγγνώμη που έκανα σεξ με άτομα κάτω των 18 ετών αλλά δεν βίασα κανέναν. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος», είπε μεταξύ άλλων ο 42χρονος.

SHARE:

24Media Network