Εκτάκτως στο νοσοκομείο ξανά ο Χριστόδουλος Ξηρός

Ο Χριστόδουλος Ξηρός μεταφέρεατι στο Εφετείο, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση του σχεδίου"Γοργοπόταμος" την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015.
(EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Ο Χριστόδουλος Ξηρός μεταφέρεατι στο Εφετείο, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση του σχεδίου"Γοργοπόταμος" την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Η απεργία πείνας που ξεκίνησε διαμαρτυρόμενος για τις συνθήκες κράτησής του. φαίνεται πως έχει επιδεινώσει σημαντικά την υγεία του

Υπό δρακόντεια αστυνομικά μέτρα μεταφέρεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, ο κρατούμενος των φυλακών Διαβατών, Χριστόδουλος Ξηρός.

Ο καταδικασμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, πραγματοποιεί απεργία πείνας τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, και η κατάσταση της υγείας του, φαίνεται πως έχει παρουσιάσει επιδείνωση.

ADVERTISING

Ο ίδιος σε κείμενο που αναρτήθηκε προ ημερών σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, έκανε λόγο για «απάνθρωπη μεταχείριση», καταγγέλλοντας «οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης» του, ενώ καταφέρθηκε ονομαστικά εναντίον αρχιφύλακα των Διαβατών, τον οποίο αποκάλεσε ως «βασανιστή» του.

Πηγή: Se leo

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στο νοσοκομείο 'Παπανικολάου' εκτάκτως ο Χριστόδουλος Ξηρός

SHARE:

24Media Network